Σοκαριστικό τροχαίο με τραυματισμό παιδιού και επεισόδιο ξυλοδαρμού στο κέντρο των Τρικάλων

Ένα απίστευτο όσο και σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε ανήμερα της 25ης Μαρτίου στο κέντρο των Τρικάλων. Λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα, δύο Ι.Χ. συγκρούστηκαν σφοδρά επί της οδού Κονδύλη, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός νεαρού παιδιού που βρισκόταν στο σημείο.
Αμέσως σήμανε συναγερμός και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε το παιδί στο Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.
Ωστόσο, το σοκ της σύγκρουσης δεν σταμάτησε εκεί, καθώς οι δύο οδηγοί που ενεπλάκησαν στο ατύχημα ήρθαν στα χέρια, μετατρέποντας το σημείο του δυστυχήματος σε πεδίο αντιπαράθεσης. Η ένταση κορυφώθηκε με ξυλοδαρμό, πριν επέμβουν οι αστυνομικές αρχές.
Οι οδηγοί συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο τμήμα, όπου μετά από αλληλοκατηγορίες αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς αναμένονται μηνύσεις εκατέρωθεν. Ευτυχώς, τόσο το νεαρό παιδί όσο και οι εμπλεκόμενοι οδηγοί είναι καλά στην υγεία τους, ενώ οι έρευνες για τα αίτια του τροχαίου βρίσκονται σε εξέλιξη.
φωτο trikalatroll