Σε ευχάριστο κλίμα η κοπή πίτας του 2ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων
Μέσα σε ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα, το 2ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων πραγματοποίησε την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2025, στην ταβέρνα «Μπέρδεμα».
Η βραδιά κύλησε με χαμόγελα, χαλαρές συζητήσεις και ευχές για μια δημιουργική χρονιά. Εκπαιδευτικοί, γονείς και φίλοι του σχολείου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις γευστικές επιλογές του καταστήματος, ενώ η διάθεση ήταν ανεβασμένη, με κέφι και αισιοδοξία για τις δράσεις που θα ακολουθήσουν προς όφελος των παιδιών.
Τυχερή της βραδιάς ήταν η κ. Μηλιώνη Νίκη, η οποία βρήκε το φλουρί,και το δώρο από τα HONDOS CENTER αποσπώντας τις ευχές όλων για υγεία και επιτυχίες.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την υπόσχεση ότι το σχολείο θα συνεχίσει τις δημιουργικές πρωτοβουλίες του, προάγοντας τη συνεργασία και την εξέλιξη της σχολικής κοινότητας.