FaceLookIdees Sports

Πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ ο Γιώργος Βαργιάμης!

Ο Νίκος Παϊταρίδης με ιδιαίτερη συγκίνηση αναφέρθηκε στην ορκωμοσία του Γιώργου Βαργιάμη, στενού του συνεργάτη στον ΣΟΑΤ και γιο του πρόωρα χαμένου Βασίλη Βαργιάμη. Χαρακτηριστικά σημειώνει:
Ο Γιώργος Βαργιάμης ορκίστηκε σήμερα πτυχιούχος ΤΕΦΦΑ και νοιώθω συγκίνηση για πολλούς λόγους αλλά πιο πολύ που ο Βασίλης τον καμάρωνε από ψηλά και δεν είναι και δεν είναι εδώ…
Ο φοιτητής Γιώργος που πέρασε στα ΤΕΦΑΑ με την υψηλότερη βαθμολογία,καθυστέρησε την ορκωμοσία του κατά μερικούς μήνες και υπεύθυνος για αυτό είμαι εγώ.
Όλοι παίρνουν το πτυχίο τους και μετά συνήθως κάνουν μεταπτυχιακό όμως ο Γιώργος έκανε πρώτα μεταπτυχιακό (μάλλον διδακτορικό) καθώς, προπονούσε στον ΣΟΑΤ εκατοντάδες μικρά παιδιά άλλα και καταξιωμένους αθλητές,έστηνε διοργανώσεις που θα τις ζήλευαν οργανισμοί, ταξίδευε σε συλλόγους στο εξωτερικό παίρνοντας εκπληκτικά εφόδια. Έτσι λοιπόν κι ας ακούγεται υπερβολή τον θεωρώ κι ας ειναι μόνο 23 σαν έναν από τους καλύτερους δάσκαλους και υπεύθυνους συλλόγων,και μετά πήρε το πτυχίο στα ΤΕΦΑΑ και είμαστε πλέον και επίσημα συνάδελφοι!.
Καμαρώνω τον Γιωργαρο που είναι πρότυπο για τους αθλητές του ΣΟΑΤ ,μικρούς και μεγάλους, όχι μόνο για την επιμονή, την υπομονή, τη ζωντάνια, τη νεανική του διάθεση, την πνευματική του διαύγεια και για τον εξαίρετο χαρακτήρα του που συγκινεί όποιον έχει την τύχη να τον κάνει παρέα.
Κολλητέ να είσαι ήσυχος και βέβαιος ότι αφήνουμε τον ΣΟΑΤ στα καμάρια μας που μας ξεπέρασαν!
Εύγε Γιώργη και καλή σταδιοδρομία!

sportrikala.gr

Back to top button
Close
Close