Idees Sports

**Πρώτη Απώλεια Βαθμών για τα Τρίκαλα: Ισόπαλοι 0-0 με τον Αιγινιακό**

Την πρώτη τους απώλεια βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα είχαν τα Τρίκαλα, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλα 0-0 με τον Αιγινιακό στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων. Οι «κυανέρυθροι» δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες τους και να πάρουν τη νίκη που θα τους κρατούσε στην κορυφή της βαθμολογίας, μετά την ισοπαλία της Αναγέννησης Καρδίτσας στη Ζάκυνθο.

Ο αγώνας χαρακτηρίστηκε από ένταση και δυνατές μονομαχίες, αλλά καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Τα Τρίκαλα, αν και είχαν την κατοχή και πίεσαν τον Αιγινιακό, δεν κατάφεραν να διασπάσουν την αμυντική γραμμή των φιλοξενούμενων, που παρουσίασαν σταθερή αμυντική λειτουργία.

Οι γηπεδούχοι είχαν μερικές καλές στιγμές, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, με κορυφαία φάση ένα χαμένο τετ-α-τετ του Σκόνδρα , αλλά ο τερματοφύλακας του Αιγινιακού απέδειξε την αξία του με καθοριστικές επεμβάσεις.

Με το αποτέλεσμα αυτό, τα Τρίκαλα έχασαν την ευκαιρία να βρεθούν στην κορυφή της βαθμολογίας, κάτι που θα συνέβαινε αν έπαιρναν τη νίκη, εκμεταλλευόμενα το στραβοπάτημα της Αναγέννησης Καρδίτσας. Παρά την ισοπαλία, οι «κυανέρυθροι» παραμένουν κοντά στις πρώτες θέσεις, αλλά πλέον γνωρίζουν ότι πρέπει να επιστρέψουν στις νίκες για να συνεχίσουν την πορεία τους προς την άνοδο.

Η επόμενη αγωνιστική βρίσκει τα Τρίκαλα να αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, σε έναν κρίσιμο αγώνα που θα κρίνει πολλά για την πορεία τους στο πρωτάθλημα.

Back to top button
Close
Close