FaceLook

Πρωτιά σε παγκόσμιο διαγωνισμό κομμωτικής για τον Σάκη Γιαννούλα & την ομάδα του

Συγχαρητήρια στον Σάκη Γιαννούλα και την ομάδα του για την πρωτιά τους σε παγκόσμιο διαγωνισμό κομμωτικής! Είναι μια τεράστια επιτυχία που αναδεικνύει όχι μόνο το ταλέντο και την αφοσίωσή τους, αλλά και τη δυναμική του ελληνικού κλάδου κομμωτικής σε διεθνές επίπεδο.

Την νίκη του την μοιράστηκε με τους πελάτες & φίλους του Κομμωτηρίου αλλά και την οικογένεια του :  “Παρίσι 2024 , και ο παγκόσμιος διαγωνισμός omchairworld έφτασε στο τέλος του. Με παρά πολλά συναισθήματα τα οποία δεν περιγράφονται με λόγια. Ζήσαμε πολύ μεγάλες στιγμές στο Παρίσι, που αναδείξαμε τη χώρα μας και τον κλάδο μας.

Επιστρέφουμε στην Ελλάδα παγκόσμιοι πρωταθλητές με: 1 χρυσό κύπελλο, 4 ασημένια μετάλλια και 1 χάλκινο μετάλλιο. Είμαι πολύ περήφανος που καταφέραμε σαν εθνική ομάδα κομμωτών Ελλάδος, με εμένα την Ορνέλλα Νασίου και Πελίνα Μάλλιου να κατακτήσουμε τη 2η θέση στην κατηγορία Ladies fashion team. Και είμαι πολύ περήφανος όχι μόνο ως μέλος της ομάδας, αλλά και ως προπονητής. Ευχαριστούμε πολύ όλους για τη στήριξη κ την εμπιστοσύνη τους .”

Back to top button
Close
Close