TravelΤρίκαλα

Πολυσέλιδο αφιέρωμα της Real News στα Ξεχωριστά Ταξίδια & το κοσμοπολίτικο Μαρόκο

Το Τρικαλινό τουριστικό γραφείο που έχει απογειώσει την ταξιδιωτική εμπειρία στο Μαρόκο

Ανακαλύπτουμε το πολύχρωμο και περιπετειώδες Μαρόκο μέσα από τις σελίδες του περιοδικού real taste & style που κυκλοφόρησε με τη Realnews, ένα πλούσιο πολυσέλιδο αφιέρωμα στο Τρικαλινό τουριστικό γραφείο Ξεχωριστά Ταξίδια, που αναγνωρίζεται πανελλαδικά, ως το πλέον εξειδικευμένο γραφείο, που έχει απογειώσει την ταξιδιωτική εμπειρία με προορισμό το Μαρόκο & το κοσμοπολίτικο Μαρακές. 

Η δημοσιογράφος Σίσσυ Νίκα μας καλεί να σε μια νοερή περιπέτεια από το κοσμοπολίτικο Μαρακές μέχρι τα βάθη της Σαχάρας, στις κοιλάδες και στα φαράγγια του Ατλαντα, στα πηγάδια της ερήμου με καμηλιέρηδες, Τουαρέγκ και Βεδουίνους :

Η βαθιά έρημος Σαχάρα και το Μαρόκο, που γνώρισα με την Λίτσα Ζαφείρη, ιδιοκτήτρια του ταξιδιωτικού γραφείου «Ξεχωριστά Ταξίδια» www.xehorista-taxidia.gr ήταν ταξίδι ζωής, που δεν θα ξεχάσω. Είναι σημαντικό να ταξιδεύουμε με εξειδικευμένα γραφεία όπως αυτό, ειδικά σε περιοχές σαν το Μαρόκο ή την Αφρική γενικότερα.

Ένα ταξίδι ξεχωριστά … ονειρικό που μπορείτε και εσείς να ζήσετε αφού επαναλαμβάνεται στις ημερομηνίες 21-28 Σεπτεμβρίου 2024 και 11-16 Νοεμβρίου 2024 που είναι η καλύτερη εποχή.

Το Μαρόκο είναι μια χώρα, όπου ο μυστικισμός και ο παράδεισος των αισθήσεων μαγνητίζει! Ανακαλύψαμε ένα τουριστικό γραφείο στα Τρίκαλα που έχει απογειώσει την ταξιδιωτική εμπειρία με προορισμό το Μαρόκο, ταξιδέψτε μέσα από τις μοναδικές λήψεις του ταξιδιού.
Το Μαρόκο είναι ένας από τους αγαπημένους προορισμούς για τους λάτρεις της ανακάλυψης, τους πιο γοητευμένους από τη φύση, την ιστορία, την τέχνη της ζωής και τη μαροκινή φιλοξενία. τουριστικό γραφείο ”ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ” .
 
Να δουν από κοντά την καθημερινότητα  των ντόπιων που ζουν στα χωριά ,τα μικρά παιδιά να ξεχύνονται στους δρόμους και να απολαμβάνουν το παιχνίδι τους χωρίς κανένα φόβο, να γευτούν  ντόπιο πα’ι’δάκι στη μέση από το πουθενά στην οροσειρά του Ατλάντα σε ένα υψόμετρο 2.200μ,αλλά και να απολαύσουν τις μοναδικές ομορφιές της ερήμου ,όπου τους περίμεναν πολλές εκπλήξεις .
Διαμονή σε camp πολυτελείας μέσα στην καρδιά της ερήμου
Ηλιοβασίλεμα στους πιο ψηλούς αμμόλοφους συνοδευόμενο από ένα όμορφα στημένο σκηνικό πάνω στην άμμο, με βερβέρικα χαλιά ,άφθονο κρασί και τοπική μουσική ,ώστε να κάνει τη στιγμή ακόμη πιο μοναδική .
Αυτοκρατορικό Μαρακές ,τη μοναδική αυτή κόκκινη πόλη , όπως την αποκαλούν, που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις πιο γνωστές πόλεις του κόσμου.

Back to top button
Close
Close