Τρίκαλα

Πλήθος κόσμου στα Τσιτσάνεια και στην συναυλία του Γιώργου Νταλάρα

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η χθεσινοβραδινή μουσικοχορευτική παράσταση  που διοργάνωσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας και την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων στο πλαίσιο του θεσμού των «Τσιτσανείων» και πραγματοποιήθηκε στο μύλο Ματσόπουλου.

Εφέτος η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Π.Ε. Τρικάλων δημιούργησαν  τα Τσιτσάνεια ως μια γιορτή σε όλη την πόλη που συνδυάζει μουσική και εικαστικές παρεμβάσεις και «ντύνουν» τις γέφυρες και τοπόσημα της πόλης με σκίτσα και μεγάλα μπάνερ που αφηγούνται τη ζωή και το έργο του. Τα σκίτσα είναι έργο του νέου καλλιτέχνη και εικαστικού Δημήτρη Νιάκα (niakas). Μουσικές από την Ορχήστρα Τσιτσάνη και την Ορχήστρα Νέων Μουσικών θα ακουστούν στο Μουσείο Τσιτσάνη.

Η μουσική πλημμύρισε  πεζόδρομους, γέφυρες, το Μουσείο Τσιτσάνη και ολοκληρώθηκε  με τη μεγάλη συναυλία του Γιώργου Νταλάρα στο κατάμεστο Πάρκο του Μύλου Ματσόπουλου.Την εκδ’ηλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δεσπότης Τρικκης κΧρυσόστομος ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας η αντιπεριφερειάρχης ΠΕΤ Χρύσα Ντιντή οι δήμαρχοι Τρικκαίων Νίκος Σακκάς ,Πύλης Κ.Μαράβας και πολλοί άλλοι 

Back to top button
Close
Close