Ειδήσεις

ΠΑΣΟΚ: Ανατροπή στις αποδόσεις των στοιχηματικών για νέο πρόεδρο

 -Πρώτο φαβορί ο Χάρης Δούκας

Σήμερα, μετά και τις ομιλίες των υποψήφιων προέδρων στο ΣΕΦ, στην ανοικτή συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής την Κυριακή, υπήρξε ανακατάταξη στην πρόβλεψη για την πρώτη θέση.

Ο Χάρης Δούκας πλέον εμφανίζεται ως το πρώτο φαβορί στη Stoiximan με απόδοση 2.00 από 2.40 και ο Νίκος Ανδρουλάκης δεύτερος με 2.15 από 1.85, κάτι που δείχνει ότι όσο πλησιάζουμε τις κάλπες τόσο θα κλείνει και η «ψαλίδα» μεταξύ των φαβορί. Ακολουθεί στην τρίτη θέση (και παραμένει) η Άννα Διαμαντοπούλου, η οποία ανέβηκε από το 6.00 στο 8.00.

Στην τέταρτη θέση παραμένει ο Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος από το 7.50 ανεβαίνει στο 10.00, πέμπτος ακολουθεί ο Μιχάλης Κατρίνης, ο οποίος, ωστόσο, από απόδοση 26.00 «έπεσε» στο 15.00, και έκτη είναι η Νάντια Γιαννακοπούλου με απόδοση 30.00 από 41.00 που βρισκόταν στη σελίδα της «Stoiximan».

Την εβδομάδα λίγο αφού κατέθεσαν τις απαραίτητες υπογραφές οι έξι υποψήφιοι, πρώτο φαβορί ερχόταν ο Νίκος Ανδρουλάκης με απόδοση 1.85, ενώ δεύτερος εμφανιζόταν ο Χάρης Δούκας με απόδοση 2.40.

https://www.iefimerida.gr/

 

Back to top button
Close
Close