Τρίκαλα

Παπαστεργίου – Ράπτη στις δράσεις του InnoHealth Forum 2024

Με πλούσιες δράσεις και αξιόλογους ομιλητές ολοκληρώθηκε  το υβριδικό InnoHealth Forum 2024  στο Πάρκο Καινοτομίας JOIST

Την εναρκτήρια εκδήλωση, τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου και η Υφυπουργός Ανάπτυξης, Ζωή Ράπτη, οι οποίοι συμμετείχαν  ως κεντρικοί ομιλητές στη θεματική ενότητα “Επενδύσεις για την ενίσχυση των συστημάτων υγείας”.

Η υβριδική εκδήλωση αφορά σε σημαντικούς πυλώνες, όπως η υγεία, το φάρμακο, η καινοτομία και οι νέες τεχνολογίες, ενώ οι εργασίες του φόρουμ θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου.

Το InnoHealth Forum 2024 διοργανώνεται από το Πάρκο Καινοτομίας JOIST και τον ευρωπαϊκό κόμβο ψηφιακής καινοτομίας (ΕΚΨΚ) στην υγεία Health Hub.

Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας, o ΕΚΨΚ smartHEALTH, το ΙΤΕ και το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου ψηφιακής Διακυβέρνησης, της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακευτικού Management, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λάρισας.

Back to top button
Close
Close