Τρίκαλα

Πανδαισία Παραδοσιακών χορών στο Παλαιομονάστηρο από τον Σύλλογο Γυναικών Παλαιομοναστήρου

            

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 14η Γιορτή Κρεμμυδιού στο Παλαιομονάστηρο την Κυριακή 30/6 στις 21.30 στην πλατεία του Χωριού, που οργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Παλαιομοναστήρου σε συνεργασία με τον Δήμο Πύλης παρουσία αρκετού κόσμου που κατέκλυσαν τον χώρο της πλατείας.

Η εκδήλωση άρχισε με σύντομο χαιρετισμό από την Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Βιβή Πάλα η οποία καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και τους επίσημους και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους στην Γιορτή Κρεμμυδιού.

Χαιρετισμό έκανε και ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας ο οποίος συνεχάρη τον Σύλλογο που διατηρεί αυτό το έθιμο της Γιορτής Κρεμμυδιού  αναβιώνοντας την τοπική παράδοση του Παλαιομοναστήρου, τονίζοντας ότι ο Δήμος Πύλης πάντα θα βοηθάει αυτές τις εκδηλώσεις όπως το έκανε χρόνια τώρα.

Στην συνέχεια παρουσιάστηκαν τα χορευτικά Τμήματα (τα δύο παιδικά του Συλλόγου Γυναικών Παλαιομοναστήρου και του Συλλόγου Γυναικών Αγίου Βησσαρίωνος (ΤΟ ΔΟΥΣΙΚΟ), όπου χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς του τόπου μας  υπό την καθοδήγηση του χοροδιδάσκαλου κ. Παν. Γκόγκου.

Ακολούθησε η χορωδία του Συλλόγου Παλαιομοναστήρου που τραγούδησε παραδοσιακά τραγούδια υπό την διεύθυνση του μαέστρου κ. Δημητρίου Σκότη.

Η Γιορτή έκλεισε με την ζωντανή δημοτική ορχήστρα με τραγουδιστή τον Άρη Ντίνα όπου δημιούργησε ένα ξέφρενο γλέντι με τον κόσμο να διασκεδάζει μέχρι αργά.

Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πύλης  κ. Κων/νος Μαράβας, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Παλαιομοναστήρου κ. Θωμάς Μπουντζιώλης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Σωτήρης Αγγέλης και οι δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Μάκης Παπαγεωργίου κ. Βάσω Παλλαντζά ,ο κ. Παν. Τσόλας ,η κ. Έφη Μπλαντζώνη και η κ. Ευαγγελία Μπράμη Πρόεδρος Εφετών  Δ.Δ. και συγγραφέας.

Back to top button
Close
Close