MUST ReadΤρίκαλα

Παναγιώτα Δριτσέλη : Ασυγχώρητα τα λάθη του ΣΥΡΙΖΑ, τέτοιο διχασμό δεν έχει βιώσει άλλο κόμμα!

Πολλά και ασυγχώρητα τα λάθη του ΣΥΡΙΖΑ, τέτοιο διχασμό δεν έχει βιώσει άλλο κόμμα”, δήλωσε μιλώντας στη Λέσχη 97,6 η πρώην βουλευτής Τρικάλων Παναγιώτα Δριτσέλη, η οποία παραδέχθηκε πως ψήφισε υπέρ της πρότασης μομφής για τον Στέφανο Κασσελάκη :

« Δεν είναι μια ευχάριστη μέρα ούτε για εμάς, ούτε για ολόκληρο το πολιτικό σύστημα. Τα λάθη ήταν πολλά και ασυγχώρητα, και είναι πρωτόγνωρος ο διχασμός που βιώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, άλλο κόμμα δεν το έχει βιώσει αυτό. Όμως η εικόνα παρακμής που βγάζει ο ΣΥΡΙΖΑ τον τελευταίο καιρό έπρεπε κάποια στιγμή να τελειώσει. Πρέπει να τελειώσουμε με την τοξικότητα και να γίνουμε χρήσιμοι στην κοινωνία.

Εγώ δεν κάνω προσωποκεντρική πολιτική, είμαι ΣΥΡΙΖΑ, είναι το σπίτι μου, κι εγώ από το σπίτι μου δεν φεύγω. Το λάθος ήταν που κάποιοι επέλεξαν να φύγουν και να το αφήσουν το σπίτι αυτό. Δεν αποφασίζει ο πρόεδρος τι κόμμα έχουμε, το καταστατικό και οι σύνεδροι το αποφασίζουν.

Αν ο πρόεδρος ήταν ηγέτης, δεν θα είχε ανάγκη να απαξιωθεί από κανέναν. Έδωσε πολλές αφορμές προφανώς.

Ψήφισα υπέρ της πρότασης μομφής, γιατί τον γόρδιο δεσμό αυτού του τέρατος που δημιουργήσαμε το τελευταίο διάστημα πρέπει εμείς όλοι να τον σπάσουμε και να δώσουν τα μέλη του κόμματος τη λύση.»

Back to top button
Close
Close