FaceLookΓάμος - Βάπτιση

Ο χλιδάτος γάμος στην Οιχαλία, Χριστίνα Χαλού και Βάιος Γκανάς love story!

              Χριστίνα Χαλού και Βάιος Γκανάς…our wedding story! 

Ξεφυλλίζουμε το φωτογραφικό άλμπουμ ενός εντυπωσιακού γάμου που  Floulis Photographers Studio, με αισθητική και συναίσθημα, όπου το μυστήριο τελέστηκε στις 24 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Οιχαλίας. Ο κουμπάρος ήταν ο Χρήστος Κιάκος με την εντυπωσιακή σύντροφό του.

Το λαμπερό ζευγάρι, με τους χαρούμενους καλεσμένους του έζησαν μια μαγική βραδιά στο Aeton Melathron Events, με αστείρευτο κέφι μέχρι τα ξημερώματα. Την επιμέλεια του Γάμου και τον ιδιαίτερο στολισμό, όπως και τα λουλούδια που επιλέχθηκαν μαζί με το ζευγάρι, τα έχει επιμεληθεί το BANTEL, στην οδό Κονδύλη 37. 

Μας εντυπωσίασαν ιδιαίτερα οι δυο νυφικές εμφανίσεις της Χριστίνας, το νυφικό φόρεμα ήταν Primalicia Bridal Designers και το δεύτερο φόρεμα της νύφης Efi Papaioannou. Ενώ, ο χορός του ζευγαριού έκλεψε τις εντυπώσεις. Με τον κομψό Βάιο να είναι άρτια ντυμένος, το κουστούμι του γαμπρού ήταν από το Icon Fashion Hall.

Όλα τα βεγγαλικά όπως και τα φωτιζόμενα γράμματα ήταν από το Ekrixis

Ο αριστοκρατικός καλοκαιρινός γάμος με λευκά άνθη είναι ένας elegant γάμος που παίρνει έμπνευση από την διαχρονική φινέτσα και τα καλοκαιρινά τοπία. Όπως όλοι οι πραγματικοί γάμοι έτσι κι αυτός φτιάχτηκε με πολύ μεράκι, φαντασία και συναίσθημα από το BANTEL.  

Το μακιγιάζ το επιμελήθηκε η Χαρά Μητροφάνη
Το νυφικό χτένισμα το επιμελήθηκαν οι Papaevaggelou hair professionals
Το γλέντι πραγματοποιήθηκε στο Aeton Melathron Events

Το φωτογραφικό υλικό επιμελήθηκαν οι  Floulis Photographers Studio

Στην ορχήστρα  ήταν η Γιωτα Γριβα, η Μαρία Καλαντζή με τον αδερφό της Γιώργο  και dj ο Χρήστος Σαρακατσιάνος. Σε ένα απίθανο γλέντι μέχρι το πρωί.

Ευχόμαστε κάθε ευτυχία στο ζευγάρι !

Back to top button
Close
Close