Γάμος - Βάπτιση

Ο υπέροχος γάμος του Δημήτρη Βλαχάκη και της Φανής Νινίκα στην Καλαμάτα 

Το Love story ...του Δημήτρη και της Φανής, ένωσε τα Τρίκαλα με την Καλαμάτα! 

Το συμβολικό νόημα του διπλού μυστηρίου !

Ένας γάμος και μια βάπτιση μαζί προσφέρουν μια διπλή χαρά. Ο γάμος ενώνει δύο ανθρώπους με τα δεσμά της αγάπης και του γάμου, ενώ η βάπτιση συμβολίζει την εισαγωγή του παιδιού στην χριστιανική κοινότητα. Οι δύο αυτές τελετές αντικατοπτρίζουν την αρχή μιας κοινής ζωής, όπου η αγάπη και η ευθύνη για την ανατροφή του παιδιού γίνονται κεντρικά σημεία αναφοράς για το ζευγάρι.

Το Love story …του Δημήτρη και της Φανής, ολοκληρώθηκε την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, στον Ι.Ν Αναστάσεως του Χριστού στην Καλαμάτα. Δίπλα στο ερωτευμένο και λαμπερό ζευγάρι συγγενείς , φίλοι και φυσικά η κουμπάρα Στυλιανή Παρουσάκη.

Οι λαμπερές νονές Ρίτα Κάκια &  Ξανθούλα Μαλισιόβα με καταγωγή από το Γαρδίκι χάρισαν το όνομα Ζωή στην νεοφώτιστη !

Οι επιστήθιες φίλες και κουμπάρες στο πλευρό της νύφης …

Η ατμόσφαιρα σε μια τέτοια διπλή εκδήλωση ήταν μοναδική, με την ευτυχία του γάμου να συνδυάζεται με τη χαρά της βάπτισης. Η διακόσμηση μπορεί να είναι τόσο ρομαντική όσο και παιχνιδιάρικη, συνδυάζοντας τα κλασικά στοιχεία ενός γάμου με τις γλυκές λεπτομέρειες της βάπτισης, όπως μπαλόνια, λουλούδια και ειδικά αναμνηστικά για τους καλεσμένους.

Οι καλεσμένοι έζησαν δύο δυνατές συναισθηματικές στιγμές. Από τη μια παρακολουθούν το ζευγάρι να ενώνεται με τα δεσμά του γάμου, ενώ αμέσως μετά γίνονται μάρτυρες της πρώτης επίσημης στιγμής του παιδιού τους. Αυτή η ενότητα κάνει την ημέρα ακόμα πιο ξεχωριστή και γεμάτη συγκίνηση.

Να ζήσετε και καλότυχη η νεοφώτιστη Ζωή !

 

Back to top button
Close
Close