FaceLookΤρίκαλα

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Διαμερίσματος Πλατάνου δίνει καθημερινή μάχη για το καλύτερο του Χωριού

 

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Διαμερίσματος Πλατάνου του Δήμου Τρικκαίων Σωτήρης Καρατάσιος αποτελεί πραγματικό παράδειγμα ενεργού πολίτη που βρίσκεται παντού και είναι μέσα σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν το χωριό του. Με καθημερινές προσπάθειες και αφοσίωση, παλεύει να διασφαλίσει ότι ο Πλάτανος συνεχίζει να προοδεύει και να διατηρεί την ποιότητα ζωής των κατοίκων του σε υψηλά επίπεδα,δημιουργώντας παράλληλα μια συνεργασία με την κεντρική σκηνή διαχείρισης του δήμου και την δημοτική αρχή.

Κατά γενική ομολογία ο πρόεδρος βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για να επιλύει ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα των κατοίκων, όπως η βελτίωση των υποδομών, η καθαριότητα, η συντήρηση των δρόμων και η φροντίδα των δημόσιων χώρων. Μάλιστα, δεν διστάζει να αναλάβει προσωπική δράση για ζητήματα που αφορούν την κοινότητα, δείχνοντας έμπρακτο ενδιαφέρον για κάθε μικρή ή μεγάλη ανάγκη.

Με τακτικές συναντήσεις με τις δημοτικές αρχές και διαρκή επικοινωνία με τους κατοίκους, ο πρόεδρος αναδεικνύει τις προτεραιότητες του χωριού και προωθεί έργα που θα συμβάλουν στην ανάπτυξη της περιοχής. Από τη συντήρηση του οδικού δικτύου μέχρι τη στήριξη πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων, βρίσκεται πάντα σε ετοιμότητα για να στηρίξει κάθε πρωτοβουλία που προάγει την κοινότητα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το όραμά του για τον Πλάτανο είναι να παραμείνει ένα χωριό ζωντανό, με υποδομές που θα εξυπηρετούν τόσο τους κατοίκους όσο και τους επισκέπτες. “Πάντα σκέφτομαι τι μπορούμε να κάνουμε για να βελτιώσουμε τη ζωή στο χωριό μας. Θέλουμε να είναι ένας τόπος που θα αγαπούν όλοι, όχι μόνο οι κάτοικοι, αλλά και όσοι έρχονται να τον επισκεφθούν,” δηλώνει χαρακτηριστικά.

Η αγάπη του για τον τόπο του και η συνεχιζόμενη προσπάθεια του προέδρου του Δημοτικού Διαμερίσματος Πλατάνου αποδεικνύει ότι, με αποφασιστικότητα και συνεργασία, ακόμα και οι μικρότερες κοινότητες μπορούν να επιτύχουν σημαντικές βελτιώσεις για το μέλλον.

Back to top button
Close
Close