ΠολιτισμόςΣυναυλίεςΤρίκαλα

Ο Αύγουστος έχει την τιμητική του στο The little mosque!

 

Καθώς  οδεύει προς το κλείσιμο δυο ετών λειτουργίας, η ομάδα του The little mosque προετοιμάζεται για μια βραδιά που θα μείνει σε όλους αξέχαστη ! Την τελευταία Κυριακή του καλοκαιριού και πιο συγκεκριμένα στις 25/8 και ώρα 21:00 μ.μ. Υποδέχονται την ‘Καουράκη‘, την Αντωνία Καούρη όπως είναι και το πλήρες όνομα της . Ένα κορίτσι τόσο ταλαντούχο και λαμπερό που θα δώσει το έναυσμα της γιορτής σε αυτή τη τόσο ξεχωριστή βραδιά !
     Η Αντωνία Καούρη γεννήθηκε το 1997 στην Αθήνα και από την ηλικία των 5 ετών άρχισε να ασχολείται με την μουσική μαθαίνοντας πιάνο .
     Με σπουδές στο πιάνο , τη σύνθεση και τα φωνητικά , η Αντωνία Καούρη θα γίνει αρχικά γνωστή στον χώρο της ελληνικής  ποπ μουσικής ως μέλος του συγκροτήματος ΙΝCO , ενώ το ευρύ κοινό θα την γνωρίσει μέσα από τη συμμετοχή της στο The Voice. Τον Οκτώβριο του 2021, παρουσίασε το ντεμπούτο single της ,την επανεκτέλεση του τραγουδιού “ έτσι είναι οι σχέσεις ‘’  της μεγάλης επιτυχίας των 00’s που ερμήνευσε η ΗΡΩ , και το οποίο παρέμεινε για αρκετές εβδομάδες στο top 20 του Airplay chart.
    Η άνοδος προς την κορυφή δεν σταματάει για την Αντωνία και λίγους μήνες πριν της ανακοινώνεται μέσω ενός mail πως έχει επιλεχθεί για να ‘ανοίξει’ την πολύκροτη συναυλία των COLDPLAY στις 8-9 Ιουνίου !!! Όπως αναφέρει και η ίδια έκανε μια βδομάδα να το συνειδητοποιήσει !
  Στις 25/8 και ώρα 21:00 τα στο The little Mosque χαμηλώνουν , η μουσική δυναμώνει και μια μοναδική βραδιά ξεκινάει ! Μην λείψει κανείς !
 ( Για κρατήσεις  στα τηλέφωνα 6975367263 – 698 4262885 )

Back to top button
Close
Close