FashionLifestyle news

Οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στο glam πάρτι για την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων

Ένα πάρτι γεμάτο διάσημες προσωπικότητες από τον χώρο του αθλητισμού αλλά και της showbiz διοργανώθηκε-το βράδυ της Πέμπτης στο Παρίσι, με αφορμή την έναρξη των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων.

Α-listers του Χόλιγουντ και διάσημες προσωπικότητες από τον χώρο του αθλητισμού έκαναν την εμφάνισή τους στο πάρτι «Prelude to the Olympics», το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Louis Vuitton στο Παρίσι το βράδυ της Πέμπτη -την παραμονή της επίσημης έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 στη γαλλική πρωτεύουσα.

Οικοδεσπότες ήταν ο διευθύνων σύμβουλος της LVMH Μπερνάρ Αρνό, ο βραβευμένος με Grammy και δημιουργικός διευθυντής του ανδρικού τμήματος της Louis Vuitton Pharrell Williams και η αρχισυντάκτρια της αμερικανικής Vogue, Άννα Γουίντρου. Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης ήταν η ηθοποιός Σαρλίζ Θερόν, η διάσημη τενίστρια Σαρένα Γουίλιαμς, η Ισπανίδα τραγουδίστρια Ροζάλια και ο Γάλλος ηθοποιός Omar Sy.

Για τους fashion lovers, ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν και οι εμφανίσεις της βραδιάς, αφού τόσο οι αθλητές όσο και οι εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου εντυπωσίασαν με τα looks τους. Την τιμητική του είχε ο οίκος Louis Vuitton, αφού οι περισσότεροι από τους καλεσμένους επέλεξαν δημιουργίες από τις συλλογές του για να δώσουν το παρών, αλλά δεν έλειψαν και επιλογές από άλλα πολυτελή brand, όπως Christian Dior και Christian Siriano.

Οι αθλητές εμφανίστηκαν με άψογο off-court style. Μεταξύ άλλων, η Ναόμι Οσάκα φόρεσε ένα baby blue πουκάμισο με μια μαύρη φούστα και ο Λεμπρόν Τζέιμς συνδύασε ένα καρό navy σακάκι με ένα ασορτί παντελόνι. Όσον αφορά τις σταρ του Χόλιγουντ, ξεχώρισε η Σοφία Μπους με ένα ‘80s inspried φόρεμα, αλλά και η Σαρλίζ Θερόν με ένα αιθέριο λευκό φόρεμα, ενά η Ροζαλία εντυπωσίασε με ένα διάφανο, δαντελένιο μάξι φόρεμα.

Δείτε τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στο «Prelude To The Olympic party»:

Η Νατάλια Βοντιάνοβα με custom Louis Vuitton

Η Άσλιν Χάρις και η Σοφία Μπους και οι δύο με Christian Siriano

Ο Simo Porte Jacquemus

Ο Λε Μπρον Τζέιμς με Louis Vuitton

Η Ζεντάγια με Louis Vuitton

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς με τη σύζυγό του, Τζελένα

Η Ροζαλία με Christian Dior

Η Σαρλίζ Θερόν με Christian Dior

Ο σκηνοθέτης Μπαζ Λούρμαν με την Άννα Γουίντουρ

Η Σερένα Γουίλιαμς με Louis Vuitton

Ο Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ με Louis Vuitton

Η Ναόμι Οσάκα με Louis Vuitton

Ο Μικ Τζάγκερ με τη σύζυγό του, Μέλανι Χάμρικ

Back to top button
Close
Close