Fashion

Οι κομψές μπότες που ξεχωρίζουν για φέτος

Οι εβδομάδες μόδας δεν μας προετοιμάζουν μόνο για τις τάσεις και τα κομμάτια – κλειδιά της επόμενης σεζόν. Μέσα από τα looks των fashionistas που παρακολουθούν τα fashion shows ξεπηδούν τάσεις που απευθύνονται στην τωρινή σεζόν, και κυρίως γίνεται ξεκάθαρο ποια κομμάτια έχουν ξεχωρίσει από τις τρέχουσες συλλογές. Με το Μιλάνο να έχει μόλις ολοκληρώσει το πρόγραμμά του και να μας έχει χαρίσει πλούσιο street style, είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε σε τι δίνουν προβάδισμα στο στιλ οι κομψές γυναίκες, εν προκειμένω οι Μιλανέζες αλλά και fashion insiders από άλλες γωνιές της Ευρώπης. Είδαμε, λοιπόν, να ξεχωρίζει ανάμεσα στις επιλογές του ένα πολύ κομψό ζευγάρι μπότες από τη συλλογή της Fendi.

Οι light μπεζ μπότες με τακούνι, που σταματούν στο γόνατο, εμφανίστηκαν στο runway του Fendi για τη σεζόν Φθινόπωρο- Χειμώνας 2024-25 και η πλειοψηφία των guests στο show του οίκου για τη συλλογή Άνοιξη – Καλοκαίρι 2025 τις επέλεξε για να ολοκληρώσει τα looks της. Τις μπεζ μπότες Fendi είδαμε να τις συνδυάζουν με μίνι πλεκτά φορέματα και τζάκετ, με μίντι φούστες σε ίσια γραμμή ή δερμάτινες φούστες σε Α γραμμή, με wrap φορέματα, με sheer skirt και πουλόβερ και με skirt suit σε μπορντό. Και ναι, μπορεί αυτό ήταν ένα show του Fendi και άρα οι καλεσμένες για να τιμήσουν το brand επέλεξαν κομμάτια των συλλογών του, όμως οι μπεζ μπότες έμοιαζε να έχουν κερδίσει απόλυτα την καρδιά των fashionistas. Το συγκεκριμένο ζευγάρι κυκλοφορεί και στην over-the-knee εκδοχή του, που φορέθηκε με μίνι φορέματα αλλά και μέσα από φορέματα με σκισίματα.

Fendi AW24

Fendi AW24

Οι μπότες μέχρι το γόνατο και πάνω από αυτό είναι μία από τις τάσεις που συναντάμε στα shoe trends της σεζόν. Το δε συγκεκριμένο ζευγάρι δεν έχει απλά κομψό σχεδιασμό, αλλά και μία απόχρωση που το κάνει να ξεχωρίζει ανάμεσα στις κλασικές δερμάτινες μπότες.

Οι μπεζ μπότες από τη συλλογή Fendi

Fendi μπότεςΘα τις βρείτε εδώ. 

Get the look

 

Back to top button
Close
Close