MUST Read

Οι… αναπάντητες κλήσεις του Δένδια

Πηγή: One Voice

 

Ο Νίκος Δένδιας προβάλλει ως ο αυτονόητος και… άνευ αντιπάλου διάδοχος του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, όταν έρθει εκείνη η ώρα. Το κρίσιμο ωστόσο είναι… πότε θα έρθει εκείνη η ώρα, καθώς ο Υπουργός Εθνκής Άμυνας έχει… ηλικιακά όρια, αναφορικά με το παράθυρο ευκαιρίας που έχει μπροστά του, για να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ενεργό πολιτική, και να μην καταλήξει… απόμαχος.

 

Το τελευταίο διάστημα, ο εσωκομματικός αναβρασμός που επικρατεί στη Νέα Δημοκρατία, με επίκεντρο τις αιχμηρές ερωτήσεις βουλευτών προς υπουργούς, για ζητήματα κοινωνικής ευαισθησίας, και η απουσία και των τριών εν ζωή πρώην προέδρων της Νέας Δημοκρατίας, του Κώστα Καραμανλή, του Αντώνη Σαμαρά και του Βαγγέλη Μεϊμαράκη από το… πάρτι δρόμου της Ρηγίλλης, έχουν δυσκολέψει τους εσωκομματικούς χειρισμούς του Νίκου Δένδια.

Ο οποίος, όπως και οι στενοί συνεργάτες του, βρίσκονται πλέον, συχνότερα σε σχέση με το παρελθόν, μπροστά στο φαινόμενο των… αναπάντητων κλήσεων, από τα κομματικά στελέχη και παράγοντες που καλούν, για… ζυμώσεις ενόψει μέλλοντος.

Back to top button
Close
Close