Τρίκαλα

Νέο σοκ στην Τρικαλινή κοινωνία, έφυγε από την ζωή ο Γιάννης Τίκος

Ο Γιάννης Τίκος, ο αγαθός γίγαντας του Τρικαλινού μπάσκετ έφυγε σε ηλικία 67 ετών σήμερα το απόγευμα. Τις  τελευταίες μέρες αντιμετώπιζε ένα θέμα υγείας με χαμηλό οξυγόνο αλλά παρά τις εκκλήσεις των δικών του ανθρώπων δεν δεχόταν να πάει στο νοσοκομείο.

Το απόγευμα ο αδερφός του ανήσυχος απο το γεγονός ότι δεν απαντούσε στο τηλέφωνο πήγε σπίτι του και κάλεσε την πυροσβεστική για να ανοίξει την πόρτα αφού δεν απαντούσε. Δυστυχώς ήταν αργά, αφού ο Γιάννης βρέθηκε νεκρός στο μπάνιο.

Ο Γιάννης, γυμναστής στο επάγγελμα με ειδικότητα στο μπάσκετ ήταν παίκτης του θρυλικού Σπόρτιγκ όπου μετέπειτα θήτευσε ως προπονητής όπως και σε πολλές άλλες ομάδες της πόλης βοηθώντας στην ανάδειξη σπουδαίων παικτών ανάμεσα στους οποίους και τον Ευθύμη Ρεντζιά.

Δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα γίνει η κηδεία του μιας και θα πρέπει οι συγγενείς του (τα αδέλφια και τα ανίψια του, ο Γιάννης δεν είχε δημιουργήσει δική του οικογένεια) να λύσουν τα διαδικαστικά ζητήματα μιας και ο θάνατος πιστοποιήθηκε μόλις πριν απο λίγα λεπτά.

Θερμά συλλυπητήρια απο το Sportrikala στους οικείους του…

Back to top button
Close
Close