Τρίκαλα

Μια μεγάλη εκδήλωση στο Στεφάνι Τρικάλων στην Καρδιά της Πίνδου των “Από Μηχανής Μουσικών”

Στις 27,28,29 Σεπτεμβρίου θα έχουμε την χαρά να συμμετέχουμε(Πολιτιστικός Σύλλογος Κρανιάς) ενεργά στην μουσική συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή του Ασπροποτάμου και συγκεκριμένα στο Στεφάνι (Σκληνιάσα). Η συνάντηση αυτή θα είναι μια συνδιοργάνωση των “Από Μηχανής Μουσικών”, του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρανιάς Ασπροποτάμου, και φίλων από το Στεφάνι.Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, μοτοσικλέτα και κείμενο
Το Στεφανι είναι ένα αγαπημένο γειτονικό χωριό που επλήγη κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας Ντανιελ, και ακόμη και σήμερα ηλεκτροδοτείται από γεννήτρια. Θεωρούμε πολύ σημαντικό ως Πολιτιστικός Σύλλογος της Κρανιάς να δείξουμε την αλληλεγγύη μας στο γειτονικό χωριό με την ενεργό συμμετοχή μας στη διοργάνωση του καλλιτεχνικού γεγονότος. Επιπλέον πιστεύουμε πως είναι ηθική μας υποχρέωση να υποστηρίξουμε τη δράση επειδή η Σκληνιάσα είναι ουσιαστικά αβοήθητη εφόσον ούτε αιρετό πάρεδρο έχει ούτε κάποιον Πολιτιστικό Σύλλογο .
Το μουσικό αυτό τριήμερο θα ξεκινήσει με την προσέλευση του κόσμου την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου και την εγκατάστασή του στην περιοχή του Στεφανίου. Όπως αναφέρουν και οι ίδιοι οι Από Μηχανής Μουσικοί για τις συναντήσεις τους «δεν υπάρχει ούτε πρόγραμμα ούτε ώρα έναρξης! Δεν είναι συναυλία! Όλα γίνονται ανάλογα με την όρεξη της στιγμής από οποιονδήποτε συμμετέχει. Όποιος παίζει, φέρνει όργανο. Δεν υπάρχουν καλοί και κακοί επαγγελματίες και ερασιτέχνες. Κανείς δεν ηγείται, κανείς δεν προηγείται.» Για τις ανάγκες του τριημέρου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρανιάς θα έχει μεριμνήσει για φαγητά και ποτά, και ένα μικρό φαρμακείο στο μέτρο του εφικτού και των δυνατοτήτων του Συλλόγου.
Σκοπός του τριημέρου αυτού είναι να ζωντανέψουμε την περιοχή μας και να αναδείξουμε την απερίγραπτη ομορφιά του τόπου μας. Τα έσοδα της συνάντησης θα διατεθούν για έργα ανάπλασης.
Σας περιμένουμε!

Back to top button
Close
Close