MUST Read

Με τους ανθρώπους του Υπεραστικού ΚΤΕΛ ο Χρήστος Ζαραμπούκας

Ως αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων και δημοτικός σύμβουλος του δήμου Τρικκαίων ο Χρήστος Ζαραμπούκας, πραγματοποίησε επίσκεψή στο ΚΤΕΛ Τρικάλων, το οποίο αποτελεί μέρος της  οικονομικής δραστηριότητας της πόλης και συμβάλει στην ανάπτυξη του νομού. Μάλιστα στο προσωπικό του f/b ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αγαπητοί συνεργάτες και φίλοι,

Με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψή μου στο ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ, θα ήθελα να επισημάνω τη σημασία του ως κεντρικού πυλώνα για τις μεταφορές και την οικονομική δραστηριότητα του νομού μας. Το ΚΤΕΛ, ως ο κύριος μεταφορικός φορέας, διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στη σύνδεση των τοπικών επιχειρήσεων με τις αγορές, ενισχύοντας τις εμπορικές συναλλαγές, την τουριστική κίνηση και την πρόσβαση στα αγαθά και τις υπηρεσίες.

Η καλή συνεργασία του ΚΤΕΛ με το επιμελητήριο αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη βελτίωση των μεταφορών και την ενίσχυση της επιχειρηματικής εξωστρέφειας στην περιοχή μας. Δεσμευόμαστε να στηρίξουμε και να ενισχύσουμε τις προσπάθειες για αναβάθμιση των υποδομών και των υπηρεσιών μεταφοράς, που είναι ζωτικής σημασίας για την τοπική οικονομία. Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία και την αφοσίωση σας στην ανάπτυξη της περιοχής μας.

Back to top button
Close
Close