FaceLookFashion

Μεγαλειώδης δεξίωση γάμου στο ΟΑΚΑ: Ο γάμος των εκατομμυρίων για ζάμπλουτο ζευγάρι από τον Λίβανο και το παραμυθένιο σκηνικό

Γάμος στο ΟΑΚΑ γίνεται; Κι όμως γίνεται… Ένα ζευγάρι από τον Λίβανο έκανε το όνειρο του πραγματικότητα στήνοντας ένα iconic σκηνικό γάμου σε ένα ασύλλητο location, το ΟΑΚΑ. Ο χώρος έξω από το στάδιο μεταμορφώθηκε σε ένα αιθέριο σκηνικό με το floral design και τη γαμήλια διακόσμηση να ξεπερνούν κάθε φαντασία…

Πρόκειται για τον γάμο της 29χρονης Μις Λίβανος Μάγια Ρεΐντι και τον αγαπημένο της Φάχμι Καραγκουλά οι οποίοι θέλησαν να ζήσουν έναν απολύτως παραμυθένιο γάμο στην Ελλάδα.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον περασμένο Μάιο στο Λονδίνο όπου ζουν μόνιμα, σε μια απλή τελετή και με λίγους καλεσμένους.

Ωστόσο, οι δυο τους θέλησαν να ζήσουν την μοναδική εμπειρία ενός γάμου στην Ελλάδα και το διοργάνωσαν άψογα.

Η δεύτερη γαμήλια τελετή τους πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής σε μεγάλο ξενοδοχείο της Αθηναϊκής Ριβιέρας. O επιβλητικός χώρος δίπλα στη θάλασσα είχε διαμορφωθεί κατάλληλα για να υποδεχτεί τους καλεσμένους του ζευγαριού και ο στολισμός ήταν υπέροχος με λευκά λουλούδια και πρασινάδα.

Η μεγαλειώδης δεξίωση στο ΟΑΚΑ που έγραψε ιστορία

Αλλά το γαμήλιο πάρτι που ακολούθησε ήταν αυτό που έγραψε ιστορία. To OAKA μετατράπηκε σε έναν ονειρεμένο χώρο όπου πραγματοποιήθηκε η γαμήλια δεξίωση η οποία πραγματοποιήθηκε κάτω από την αψίδα Καλατράβα στην είσοδο του σταδίου.

Τα τραπέζια στολίστηκαν με λευκά λουλούδια, κεριά και χρυσά μαχαιροπίρουνα, ενώ στα πιάτα υπήρχαν ευχαριστήρια μηνύματα του ζευγαριού για τους καλεσμένους.

Μεγαλειώδης δεξίωση γάμου στο ΟΑΚΑ: Ο γάμος των εκατομμυρίων για ζάμπλουτο ζευγάρι από τον Λίβανο και το παραμυθένιο σκηνικό
γαμος οακα

Η νύφη φόρεσε ένα πριγκιπικό νυφικό από τον Λιβανέζο σχεδιαστή Georges Hobeika.

γαμος οακα
γαμος οακα

Το πάρτι περιλάμβανε ολόκληρη ορχήστρα με πολλά πνευστά όργανα και άφθονο κέφι από τους καλεσμένους που δεν σταμάτησαν να χορεύουν.

Η glam εμφάνιση της Μαρίνας Βερνίκου στο γαμήλιο πάρτι του ζευγαριού

Mεταξύ των καλεσμένων στο γαμήλιο πάρτι ήταν η Βίκυ Καγιά και η Μαρίνα Βερνίκου. Η γνωστή φωτογράφος πήγε στο πάρτι φορώντας ένα απίθανο glam φόρεμα με παγιέτες και κρόσια.

γαμος οακα

Εκεί συνάντησε και τη Βίκυ Καγιά.

γαμος οακα

Η Βερνίκου δημοσίευσε φωτογραφίες από το πάρτι, γράφοντας στη λεζάντα:

“Χθες το βράδυ, είχα την απόλυτη τιμή να παρακολουθήσω τις όμορφες γαμήλια γιορτή της Μάγια Ρεΐντι και του Φέχμι, του γιου ενός από τους πιο αγαπημένους μου φίλους, του Καρίμ. Η ατμόσφαιρα δεν ήταν τίποτα λιγότερο από μαγική – από τον χώρο που κόβει την ανάσα μέχρι την ατελείωτη αγάπη που γέμιζε τον αέρα. Ήταν πραγματικά μια αξέχαστη γιορτή αγάπης, οικογένειας και φιλίας.

Εύχομαι στο ευτυχισμένο ζευγάρι μια ζωή γεμάτη ευτυχία, γέλιο και ατελείωτη αγάπη. Είθε αυτή να είναι η αρχή πολλών καταπληκτικών περιπετειών μαζί!”.

γαμος οακα
γαμος οακα
γαμος οακα

Το φαγητό για τους καλεμένους ήταν τοποθετημένα σε πράσινα ιγκλού.

γαμος οακα

Η Μάγια Ρεΐντι γεννήθηκε το 1995 από μητέρα Ρωσίδα και πατέρα Λιβανέζο. Είναι απόφοιτη της Φαρμακευτικής Σχολής του Lebanese American University. Το 2018 κατέκτησε τον τίτλο Μις Λίβανος και εκπροσώπησε τον Λίβανο.

Ο σύζυγός της Φάχμι Καραγκουλά, είναι γιος της Σιχάμ Τουένι, και εγγονός του Γκριμπράν Τουένι, δημοσιογράφου και ιδρυτή της κορυφαίας αραβόφωνης εφημερίδας An-Nahar.

Back to top button
Close
Close