Idees SportsΤρίκαλα

“Μεγάλο event Drift Day στα Τρίκαλα- Εντυπωσιακό Διήμερο στις 26 και 28 Οκτωβρίου”

Μεγάλη διοργάνωση μηχανοκίνητου αθλητισμού έρχεται στα Τρίκαλα, με ένα εντυπωσιακό event drift day που θα διεξαχθεί στις 26 και 28 Οκτωβρίου, στην ειδική πίστα που βρίσκεται στο 6ο χιλιόμετρο Τρικάλων-Καλαμπάκας. Η εξαιρετική εκδήλωση  αναμένεται να συγκεντρώσει την προσοχή τόσο των φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού όσο και του ευρύτερου κοινού, καθώς θα προσφέρει μοναδικό θέαμα και δυνατές συγκινήσεις.

Η διοργάνωση έχει την υπογραφή του Κωνσταντίνου Κουβελά, που είναι γνωστός στον χώρο, και γίνεται με την υποστήριξη σημαντικών επιχειρήσεων των Τρικάλων, που στηρίζουν ενεργά το event. Οι συμμετέχοντες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό σε μια από τις πιο τεχνικά απαιτητικές μορφές αγώνων αυτοκινήτων, καθώς το drift απαιτεί απόλυτη ακρίβεια, ταχύτητα και έλεγχο του οχήματος σε συνθήκες ολίσθησης.drift

Η πίστα είναι ειδικά σχεδιασμένη για τον αγώνα, προσφέροντας την κατάλληλη επιφάνεια και διαμόρφωση για ασφαλείς και θεαματικές επιδόσεις, ενώ το γεγονός ότι η διοργάνωση θα λάβει χώρα κατά τη διάρκεια του εορταστικού τριημέρου της 28ης Οκτωβρίου αναμένεται να προσελκύσει πλήθος θεατών από την ευρύτερη περιοχή.

Οι διοργανωτές έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και προετοιμάζονται για ένα διήμερο γεμάτο δράση και αδρεναλίνη, με πολλές παράλληλες δραστηριότητες και εκδηλώσεις που θα πλαισιώσουν το event .

ρεπορταζ trikalaidees

Back to top button
Close
Close