Lifestyle news

Λαμπερή τελετή απονομής στα Who is Who International Awards 2024

Σε μια μαγική βραδιά αφιερωμένη στην επιβράβευση της αριστείας, την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024 τα Διεθνή Βραβεία Who is Who συγκέντρωσαν για 5η χρονιά τα μάτια της διεθνούς και εγχώριας σκηνής σε ένα λαμπερό Φιλανθρωπικό Gala με υψηλές προσωπικότητες από όλο τον κόσμο.
Έφτασε η ώρα που για άλλη μια φορά φέτος γιορτάσαμε εμπνευσμένες προσωπικότητες των οποίων ο χαρακτήρας και η έργο τους κάνουν τη διαφορά στον κόσμο! Το Who is Who είναι ένας Διεθνής Οργανισμός Φιλίας, Ενότητας και Εθελοντισμού, με επίκεντρο την επαγγελματική, επιχειρηματική και κοινωνική δικτύωση των συμμετεχόντων διεθνώς με ένα τεράστιο κοινωνικό αντίκτυπο για μια ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!
Η βραδιά ήταν αφιερωμένη σε έναν ιερό σκοπό. Μέρος των εσόδων θα διατεθούν για το ανακαίνιση/ανακατασκευή σχολείων στη Θεσσαλία που καταστράφηκαν από πρόσφατες φυσικές καταστροφές.
Τα Διεθνή Βραβεία Who is Who υλοποιήθηκαν υπό την αιγίδα του ΕΟΤ και της Περιφέρειας Θεσσαλίας με Guest of Honor τον His Excellency DR. ABDULLAH BELHAIF AL NUAIMI, Chairman of Sharjah (Σάρτζα) Consultative Council, ο οποίος βραβεύτηκε ως World Eminent Man in Education & Sustainability με τη παρουσία της συζύγου του Madam Mariam Alshamsi.


Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Πρέσβης της Γεωργίας κος Levan Beridze, o κος Gocha Chkhaidze, Πρόεδρος & Ιδρυτής της Askaneli Brothers Wine, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κος Κωνσταντίνος Τσιάρας, η Υφυπουργός για Θέματα Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κα. Κατερίνα Παπακώστα, η Πρόεδρος του ΕΟΤ κα. Άντζελα Γκερέκου, η Emmy Award winning Producer και Independent Board Director των Golden Globes Association-HFPA κα Sharlette Hambrick, η οποία και τέλει Ambassador του Οργανισμού Who is Who, o Δικηγόρος Θεόδωρος Ζέρβας. Παρόντες επίσης ήταν, η Γενική Γραμματέας Ισότητας κα Ζέφη Δημαδάμα, η κα Λόλα Νταΐφά, o Πρόεδρος της CEUCO κος Carlos Martin Cosme με την σύζυγο του, η Sara Abbas, η Maja von Hohenzollern, η Prof. Olga Mroz καθώς και πολλές άλλες προσωπικότητες.
Τα Διεθνή Βραβεία Who is Who υλοποιήθηκαν υπό την αιγίδα του ΕΟΤ και της Περιφέρειας Θεσσαλίας με Guest of Honor τον His Excellency DR. ABDULLAH BELHAIF AL NUAIMI, Chairman of Sharjah (Σάρτζα) Consultative Council ο οποίος βραβεύτηκε ως World Eminent Man in Education & Sustainability με την παρουσία και της συζύγου του Madam Mariam Alshamsi.
Ιδιαίτερες στιγμές της βραδιάς αποτέλεσαν οι δύο τιμητικές βραβεύσεις ως Αγγελιοφόροι του Οργανισμού, στην κα Βούλα Σαραντάρη, Ιδρυτική Πρόεδρο των Λεσχών Lions και στην κα Τίνα Τράκου Τραγουδίστρια & Παραγωγό καθώς και το Ειδικό Βραβείο που απονεμήθηκε στον κο Γιάννη Καζανίδη, Ιδρυτή & Επικεφαλή της JGK- Associates ως Special Award in PR & Communications, ο οποίος και ανέλαβε το PR της εκδήλωσης.
Η βραδιά παρουσιάστηκε από την ταλαντούχα παρουσιάστρια ηθοποιό και παραγωγό κα Μαρία Κορινθίου. Τραγούδησαν η Γαλλίδα τραγουδίστρια Almee με πρόσφατα τραγούδια από το ρεπερτόριο της και η Ελληνίδα Τίνα Τράκου σε συνθέσεις και μελωδίες του Μίκη Θεοδωράκη, Μάνο Χατζιδάκι, Μίμη Πλέσσα και άλλων.
Σημαντικοί Impactors της βραδιάς που στήριξαν τον θεσμό ήταν: MICROSOFT, LA VIE EN ROSE, GARAVELAS MEDICAL GROUP, GLOBAL WOMEN FORUM, αποκλειστικός δωρητής ποτών και των εξαιρετικών κοκτέιλ METAXA, αποκλειστικός δωρητής των κρασιών ΜΠΑΡΑΦΑΚΑΣ, αποκλειστικός δωρητής ομορφιάς LA VIE EN ROSE, το THE ATHENAEUM LUXURY HOTEL, το FRESH, το GOLD 23 Carat, Freddy Make up Artist, Olga Karaververis, Giannetos.
Μία ημέρα πριν το Φιλανθρωπικό Gala πραγματοποιήθηκε από τον Media Partner του εξωτερικού, το περιοδικό LEPOQUE, το Pre Event Coctail Party στην Villa Lepoque σε μία απολαυστική βραδιά παρουσία των βραβευθέντων και άλλων υψηλών καλεσμένων με σκοπό την επαγγελματική και κοινωνική δικτύωση.
Η 5η χρονιά των Ετήσιων Διεθνών Βραβείων Who is Who ολοκληρώθηκε ως μια βραδιά διάκρισης, ενότητας και φιλανθρωπίας. Γιορτάστηκε η αριστεία και τα εξαιρετικά επιτεύγματα. Η εξαιρετικά δομημένη εκδήλωση και η επιτυχία της, σε συνδυασμό με την δέσμευση των διοργανωτών για προσφορά, αποτελεί παράδειγμα της πίστης και του ήθους των Διεθνών Βραβείων Who is Who, καθιστώντας την εκδήλωση μοναδική.
Ακολουθεί η αναλυτική λίστα των βραβευθέντων
WHO IS WHO AWARD WINNER 2024
WOMEN
1. Yanna Andronopoulou, General Manager Microsoft- Greece, Cyprus, Malta
World Woman Leader in Humanized Digital & ΑΙ Societies
2. Rana Alnasir-Boulos, Chairperson at Global Women Forum
World Woman Leader of Women’s Empowerment
3. Debbie Flevotomou, A multi-award-winning architect and entrepreneur
World Woman Leader in Sustainable Architecture
4. Prof. Marianthi Fragkopoulou, CEO at HERADO
World Woman Leader of High Technology
5. Markella Hatziano, Soprano
World Woman Leader in Lyrical Monody
6. Calliope Karvounis, World famous photographer
World Woman Leader of Phos (Light) & Icon
7. Irma Nioradze, Georgian ballerina and Principal Dancer of the Kirov-Mariinsky Ballet
World Woman Leader of Artistic (Chorus) & Cultural Heritage
8. Angeliki Tsanis, Founder and Designer of Bold by Angelique Tsanis
World Woman Leader in Elegant Design
9. Dimitra Katsafadou, Founder La vie en Rose Chemist in La vie en Rose ‍
World Woman Leader of Kallos (Beauty)
MEN
1. His Excellency Dr. Abdullah Belhaif Al Nuami, Former UAE Minister of Climate Change and Environment, Chairman of Sharjah Consultative
World Eminent Man in Education & Sustainability
2. Mario Diel, Chairman and Founder of IKAR Holdings
World Eminent Man in Sustainable Development, Education and Positive Change in the World!
3. Ioannis Chatzitheodosiou, President of Athens Chamber of Tradesmen
World Eminent Man of Society Transformation & Economic Growth
4. Athanasios St. Kouloridas, President of ENEISET
World Eminent Man in Financial Law with Values
5. Dr. Yan Lijin, Chairman of China Silk Road Group
World Eminent Man in Strategy & Global Economy
6. Dr. Ioannis Hoursalas, Medical Cardiologist,
Professor of Cardiology at the EUC School of Medicine, Doctor of Cardiology at the School of Medicine of NKUA
World Eminent Man of Cardiology & Culture
7. Panos Tompras, Top Architect
World Eminent Man in Advanced Architecture
8. Anastasios Spanidis, Owner GENERATION Y, Serial Entrepreneur
World Eminent Man in Resourceful Leadership
9. Dr. Anastasios Kotrotsios, Specialist Rheumatologist & Gerontologist, Professor at the University of Thessaly
World Eminent Man in Special Rheumatogy & Gerontology
10. Dr. Athanasios Garavelas,
Director & Founder GMG Healthcare Group ,Board of Directors at IOLIFE -Consultant Ob&Gyn,MMSc,MSc,PhD
World Eminent Man in Advanced Female Fertility
Special Award PR & Communications
Yannis Kazanidis, Founder & Owner JGK-Associates
***

Back to top button
Close
Close