Τρίκαλα

Κατερίνα Παπακώστα : Θετική εξέλιξη η άμεση ανάκληση των αποφάσεων, για την κατεύθυνση ανθρωπιστικών σπουδών σε ΓΕΛ των Τρικάλων

Η υφυπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Κατερίνα Παπακώστα – Παλιούρα ευχαριστεί θερμά το Υπουργείο Παιδείας για τις άμεσες ενέργειές του και την ανταπόκριση σε σχετικό αίτημα που εξέφρασε, σχετικά με την ανάκληση της απόφασης για μη έγκριση της ομάδας προσανατολισμού ανθρωπιστικών σπουδών στη Γ’ Λυκείου του 2ου, του 6ου ΓΕΛ Τρικάλων & του ΓΕΛ Οιχαλίας. Η απόφαση του Υπουργείου να διορθώσει και να ανακαλέσει την προηγούμενη απόφασή του, διασφαλίζει ότι οι μαθητές στα Τρίκαλα θα συνεχίσουν να έχουν πρόσβαση σε ολοκληρωμένη εκπαίδευση, διατηρώντας την ακαδημαϊκή ποικιλομορφία και τις ίσες ευκαιρίες για όλους τους μαθητές.

“Αυτή είναι μια θετική εξέλιξη, όχι μόνο για τους μαθητές και τους καθηγητές των εν λόγω ΓΕΛ, αλλά για όλους τους Τρικαλινούς, που εκτιμούν ένα ποικιλόμορφο εκπαιδευτικό πρόγραμμα”, δήλωσε η κα. Παπακώστα “Ευχαριστώ το Υπουργείο Παιδείας, τον Υπουργό, κ. Κυριάκο Πιερρακάκη, και την υφυπουργό, κα. Ζέττα Μακρή, που κατανόησαν τη σοβαρότητα του θέματος και ανταποκρίθηκαν γρήγορα στο σχετικό αίτημα. Η απόφαση αυτή τιμά όχι μόνο τη βούληση της τοπικής μας κοινωνίας αλλά και τις πάγιες αρχές μιας ισορροπημένης και ολοκληρωμένης εκπαίδευσης”

Back to top button
Close
Close