FaceLook

Καλοκαίρι στην πόλη: Σου επιλέξαμε προτάσεις που θα «γεμίσουν» τις μέρες σου! 

Το καλοκαίρι δεν είναι πάντα δύο βδομάδες στο αγαπημένο σου νησί ή το χωριό. Αν «ξέμεινες» στην πόλη και δεν ξέρεις πως να περάσεις τον χρόνο σου, εμείς είμαστε εδώ. Παρακάτω θα βρεις δροσερές προτάσεις…για να μην πλήττεις !

#1 – Ταινία με φόντο τ’ άστέρια! 

Επισκέψου το θερινό σινεμά στο Μύλο Ματσόπουλου και απόλαυσε τις ταινίες σε εξωτερικό χώρο. Συνήθως, τα θερινά σινεμά προβάλλουν ταινίες που δεν βλέπουμε στους κινηματογράφους. Έτσι, έχεις την ευκαιρία να δεις κάτι καινούργιο και διαφορετικό!

#2 – Ποτό με θέα από ψηλά 

Δεν έχει νόημα να πίνεις το ποτό σου σε κλειστό χώρο, όταν υπάρχει η…πανοραμική θέα του Ananti Resort! Πάρε την παρέα σου και καθίστε στο Terrroir Bar Restaurant , για να απολαύσετε το ποτό σας, χαζεύοντας τη θέα και απολαμβάνοντας το δροσερό αεράκι. Για ποτό ή φαγητό …έχεις επιλογή !

#3– Βουτιές στην πισίνα όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει…

Το ότι βρίσκεσαι στην πόλη δεν σημαίνει πως λες αντίο στη θάλασσα. Ρίξε μια ματιά στα πλησιέστερα ξενοδοχεία με πισίνα! Το Αthletic Park Karakousis  είναι μια ιδανική επιλογή για σένα και όλη την οικογένεια. 

#4 – Βάλε ποιότητα στο καλοκαίρι σου και διασκέδασε… «ζωντανά»!

Το καλοκαίρι είναι γνωστό για το… πολιτιστικό του πρόσωπο. Πολλές θεατρικές παραστάσεις κάνουν περιοδεία και είναι η τέλεια ευκαιρία να τις παρακολουθήσεις όπου και αν είσαι! Αντίστοιχα, καλλιτέχνες πραγματοποιούν συναυλίες σε όλη τη χώρα.  Τα μουσικά φεστιβάλ «ανθίζουν» και ανεβάζουν τα ντεσιμπέλ!

#5 Κουράστηκες το ίδιο σκηνικό; Κλείσε ένα διαμέρισμα Arbnb με jacuzzi ή ένα δωμάτιο σε ένα elegant ξενοδοχείο.

Έχουμε να σου προτείνουμε δυο διαφορετικές και ιδιαίτερες επιλογές για να ξεφύγεις το weekend και ας μην βρεθείς στην θάλασσαVarousi View With Jacuzzi ,στο κέντρο της πόλης με θέα το Φρούριο των Τρικάλων και ιδανική βεράντα με Jacuzzi και υπηρεσίες μασάζ. Δεύτερη επιλογή ένα ησυχαστήριο λίγο έξω από την πόλη το υπέροχο Vintage Suites Trikala ηρεμία δίπλα στη φύση, με ιδιωτική πισίνα και υπέροχα πέτρινα διαμερίσματα.

Κλείστε τη διαμονή σας σήμερα και απολαύστε τις ομορφιές των Τρικάλων, των Μετεώρων και της γύρω περιοχής!

Καλό μήνα…φίλοι μου !

 

Back to top button
Close
Close