Cooking ideasΤρίκαλα
Ιταλική βραδιά δια χειρός του chef Λουκά Σύρου στο Ananti Resort !
Η Ιταλία μια χώρα με χρώμα, ήχο και υπέροχες γεύσεις! Το Bar-Restaurant Terroir στο ξενοδοχείο Ananti Resort & Spa τα συνδυάζει και σας παρουσιάζει την Πέμπτη 14 Μαρτίου, μια νέα πρόταση για μια καλή, αυθεντική, Ιταλική βραδιά δια χειρός του chef Λουκά Σύρου.
Στον όμορφο και πρόσφατα ανανεωμένο χώρο του Terroir, θα σας περιμένει να δοκιμάσετε τις αυθεντικές Ιταλικές γεύσεις.
Λίγα λόγια για τον καλεσμένο στο Terroir… Chef ΣΥΡΟΣ ΛΟΥΚΑΣ
Από μικρός δραστηριοποιημένος στον επιχειρηματικό στίβο στον χώρο της εστίασης της διασκέδασης και της φιλοξενίας . Το 2006 μετά από πολύ αγάπη για την ιταλική κουζίνα, με πολύ μελέτη και αρκετά ταξίδια , άνοιξε το δικό του ιταλικό εστιατόριο στην δύσκολη και απαιτητική Αράχοβα.
Είναι 17 ολόκληρα χρόνια στην κορυφή της προτίμησης των επισκεπτών για ιταλικό φαγητό δικαιώνοντας όσους αγαπούν αυτήν την κουζίνα. Πάντα μέσα στην κουζίνα με συχνές ανανεώσεις και προτάσεις για το φαγητό αυτής της υπέροχης χώρας.
Κρατήσεις:
Τηλ. επικοινωνίας: 2431063950