FaceLookΓάμος - Βάπτιση

Love & Marriage: Θεόφιλος Ντιντής & Παναγιώτα Πλακιά ! Οι εντυπωσιακές παράνυφες & το γαμήλιο πάρτι!

                       Θεόφιλος & Παναγιώτα…Love & Marriage!  
Σήμερα θα ξεφυλλίσουμε το άλμπουμ του γάμου ενός πολύ όμορφου και ερωτευμένου ζευγαριού.

Ο σύμβουλος πωλήσεων της ΔΕΗ, Θεόφιλος Ντιντής και η φιλόλογος Παναγιώτα Πλακιά ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής, στο Βαρούσι Τρικάλων. Κουμπάροι στο πλευρό τους, οι επιστήθιοι φίλοι του ζευγαριού, ο Χρήστος Καρυδόπουλος και η Ελένη Βαρσάμη.

High light…οι παράνυφες !
Σε κάθε γάμο, η νύφη συνοδεύεται από δύο, συνήθως, παρανυφάκια. Όλο και πιο συχνά όμως, τον ρόλο αυτόν αναλαμβάνουν παράνυφες, οι πιο καρδιακές φίλες της, οι οποίες έχουν λάβει μέρος και στις προετοιμασίες του γάμου. Οι παράνυφες του ζευγαριού ήταν άκρως εντυπωσιακές, καθώς φόρεσαν φορέματα στο χρώμα της ελιάς και ήταν οι μαθήτριες της Παναγιώτας από το φροντιστήριο Ωμέγα, που στάθηκαν με συγκίνηση στο πλευρό της.
Η εντυπωσιακή νύφη και τα δυο διαφορετικά νυφικά χτενίσματα! 
Ιδιαίτερη εντύπωση μας έκανε το νυφικό της Παναγιώτας μια επιλογή από το Palatino, όπου με το μακρύ πέπλο της έκανε διαφορετική εμφάνιση στην εκκλησία με ένα elegant σινιόν και μια 2η εντυπωσιακή επιλογή στο κέντρο όπου δόθηκε το γαμήλιο πάρτι, με μακριά μαλλιά και ένα εντυπωσιακό λευκό φιόγκο. Hair styling από το κομμωτήριο HND Korda, και μακιγιάζ από την ταλαντούχα Δώρα Κόρδα. 
Ο Χώρος δεξίωσης το Αeton melathron events, εντυπωσίασε τους καλεσμένους & μαζί με τον υπέροχο στολισμό του ΕΔΕΜ Floral creations, και τα πυροτεχνήματα του Ekrixis, η γαμήλια βραδιά γέμισε με λάμψη και χαμόγελα ευτυχίας. Στην ορχήστρα ο Κώστας Σαφέτης και στα deck ο Dj Σταύρος Μερτσώτης έδωσαν το σύνθημα για χορό μέχρι το πρωί !
Ευχόμαστε στο ζευγάρι κάθε ευτυχία στην κοινή τους ζωή !
Φωτογράφος imagemakers

Back to top button
Close
Close