Τρίκαλα

Θετταλών Δράσεις – Το τέταρτο τεύχος κυκλοφορεί

«Αφιερωμένο στις φυσικές καταστροφές στη Θεσσαλία και τη συμβολή των Αποδήμων Θεσσαλών στην πρόληψη και αντιμετώπισή τους»

 

Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνουμε την κυκλοφορία του νέου τεύχους της περιοδικής μας έκδοσης, «ΘΕΤΤΑΛΩΝ ΔΡΑΣΕΙΣ». Η έκδοση αυτή, που έχει καθιερωθεί ως η φωνή των Θεσσαλών ανά την υφήλιο, συνεχίζει να αποτελεί ένα μέσο επικοινωνίας και ενημέρωσης για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών.

 

Στο τέταρτο τεύχος, οι αναγνώστες μας θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις και την πορεία της Συνομοσπονδίας μας καθώς και των Συλλόγων που την απαρτίζουν, να διαβάσουν αφιερώματα για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του έτους, και να γνωρίσουν σημαντικές προσωπικότητες του Θεσσαλικού κόσμου.

 

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται επίσης στις νέες πρωτοβουλίες της Συνομοσπονδίας που στοχεύουν στην ενίσχυση της θεσσαλικής παράδοσης και στην υποστήριξη των νέων Θεσσαλών, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Με στόχο την καλλιέργεια της θεσσαλικής ταυτότητας και τη διατήρηση των αξιών και των ιδανικών μας, το “ΘΕΤΤΑΛΩΝ ΔΡΑΣΕΙΣ” συνεχίζει να αποτελεί τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στους Θεσσαλούς της διασποράς και την πατρίδα.

 

Το τέταρτο τεύχος της περιοδικής έκδοσης της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών κυκλοφορεί σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή και θα το βρείτε στην ιστοσελίδα της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών και για όσους επιθυμούν να το αποκτήσουν έντυπα μπορούν να απευθύνονται στο email: info@asklipios.online

 

Το τεύχος είναι αφιερωμένο στον Βόλο και στην Σκόπελο, αφού το καλοκαίρι οι Θεσσαλοί Απόδημοι θα ανταμώσουν εκεί προκειμένου να πραγματοποιηθεί το 15ο Παγκόσμιο Συνέδριο και Αντάμωμα Θεσσαλών στις 10 μέχρι 13 Αυγούστου 2024. Η θεματολογία του τεύχους έχει ως εξής:

 

Back to top button
Close
Close