FaceLookΕπιχειρείνΤρίκαλα

Θανάσης Κουρσοβίτης :Σταθερή αξία ως άξιος συνεχιστής, της γαστρονομικής παράδοσης στα Τρίκαλα

Σου λείπουν οι γεύσεις και οι μυρωδιές του σπιτικού φαγητού; Θέλεις να έχεις καθημερινά ένα θρεπτικό, υγιεινό, ζεστό, μαγειρεμένο πιάτο, ακόμη και τις μέρες που δεν έχεις το χρόνο ή απλά βαριέσαι να το μαγειρέψεις ο ίδιος; Σου λείπει το φαγητό της μαμάς, μαγειρεμένο με αγάπη και τα καλύτερα υλικά; Λύσεις υπάρχουν και μπορούν να σου τις προσφέρουν άνθρωποι με ταλέντο και μεράκι, που αγαπούν να ετοιμάζουν κάθε μέρα για εσένα αυθεντικό σπιτικό φαγητό..

Κάτι ανάλογο μπορείς να γευτείς κάλλιστα στην πόλη των Τρικάλων με τον Θανάση Κουρσοβίτη να συνεχίζει μαζί με τον πεθερό του και την σύζυγό του Μαριέττα Σελεμέκου ,τον γνωστό σε όλους ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΣΕΛΕΜΕΚΟ το κλασικό μεσημεριανό μαγειρείο στην οδό Όθωνος και πριν δεκαετίες στην οδό Λαρίσης .

Μετά από δεκαετίες αδιάκοπης δουλειάς, ο κ.Γιάννης εάν και παραμένει στην επιχείρηση και μάλιστα ενεργός έχει  δώσει τη σκυτάλη στα παιδιά του , τα οποία συνεχίζουν την οικογενειακή παράδοση, ακολουθώντας τις ίδιες συνταγές, με σταθερή προσήλωση στην ποιότητα των υλικών..

Με αγαπημένα μαγειρευτά της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας, όπως μουσακά, παπουτσάκια και λαχανοσαρμάδες, μια ποικιλία από λαδερά αλλά και τηγανητά, καθώς και μια σειρά από πιάτα ζυμαρικών – όλα μαγειρεμένα με τέχνη και μεράκι – αποτελεί καθημερινό σημείο αναφοράς για όσους αποζητούν το παραδοσιακό, το σπιτικό, το ντόπιο..Ελληνικές  γεύσεις από την παράδοση του τόπου, πειραγμένες με τον πιο δημιουργικό τρόπο πλαισιώνουν το μενού, το οποίο βασίζεται πάντα στην εποχικότητα των υλικών και σε τιμές προσιτές. .

Back to top button
Close
Close