Τρίκαλα

Η Σία Κοσιώνη στην Καλαμπάκα: Παρουσίαση του παιδικού βιβλίου «Μια άλλη ιστορία» και το μήνυμα της αξίας της ενημέρωσης

Η Σία Κοσιώνη, γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ειδήσεων, αναμένεται να επισκεφτεί τη Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας για την παρουσίαση του νέου παιδικού της βιβλίου με τίτλο «Μια άλλη ιστορία». Η επίσκεψη θα αποτελέσει μια ξεχωριστή ευκαιρία για μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν από κοντά τη δημιουργό και να ακούσουν από την ίδια το μήνυμα που θέλει να περάσει μέσω του έργου της.

Το βιβλίο «Μια άλλη ιστορία» έχει στόχο να εισάγει τα παιδιά στον κόσμο της ενημέρωσης και να τους διδάξει την αξία των αληθινών ειδήσεων, καθώς και τη σημασία της αντικειμενικής πληροφόρησης. Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου, η Σία Κοσιώνη προσπαθεί να κάνει τα παιδιά να κατανοήσουν πως οι ειδήσεις δεν είναι απλά πληροφορίες, αλλά κομμάτι της καθημερινότητάς μας που επηρεάζει τον τρόπο που κατανοούμε τον κόσμο γύρω μας.

Η εκδήλωση στη Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας αναμένεται να προσελκύσει οικογένειες και νέους αναγνώστες, δίνοντας παράλληλα έμφαση στη σημασία της ενημέρωσης και της δημοσιογραφικής ευθύνης.

Την εκδήλωση θα συντονίζει η κα Θεόπη Κατσιαμάνη, Διευθύντρια της Βιβλιοθήκης, και θα προλογίσει ο κ. Απόστολος Ηλιόπουλος, Αντιπρόεδρος της KDK.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 11:30 π.μ..

Back to top button
Close
Close