Γάμος - Βάπτιση

Η πιο εντυπωσιακή pink flower βάπτιση στα Τρίκαλα για το ζεύγος Τσιρωνά -Παπαποστόλου

 

Ένα αγαπημένο ζευγάρι Τρικαλινών, η Βάσω Παπαποστόλου και ο Θέμης Τσιρωνάς βάπτισαν την κόρη τους, στο Ι.Ν Αγίου Νικολάου Τρικάλων την Κυριακή 25 Αυγούστου. Στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους, στο πλευρό τους ήταν οι νονές, Βάσια Ντινοπούλου και  Κωνσταντίνα Παπαποστόλου που έδωσαν στην νεοφώτιστη το ονειρικό όνομα ”Νεφέλη”.

Oνειρεμένος στολισμός με θέμα το girly ροζ & φούξια! 

Μας άρεσε ιδιαίτερα το χρωματικό ταίριασμα στα ρούχα της μικρής & του ζευγαριού, ενώ ο στολισμός σε ροζ αποχρώσεις ήταν από το κατάστημα BANTEL, και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους καλεσμένους. Με εμπειρία στο χώρο της διακόσμησης το Bantel ξεχωρίζει για τις δημιουργίες του στο χώρο της εκκλησίας αλλά και του γενικότερου διάκοσμου.  Τα γλυκά του candy bar από το ζαχαροπλαστείο Μέλισσα και Νάρκισσος και τα εντυπωσιακά λουλούδια επιλογές από το Fleurs.

 

Η μαμά Βάσω μας χάρισε το μεγαλύτερο χαμόγελο της, και ένα summer make up καθώς και το χτένισμα της που επιμελήθηκε το κομμωτήριο HND Korda!  Το φόρεμα της και της μικρής από την σχεδιάστρια Φρύνη Γιαννούλη.

Ακολούθησε δεξίωση στο Ananti city resort, όπου και εκεί ξεχώρισε ο γιορτινός διάκοσμος και τα φωτεινά γράμματα και πυροτεχνήματα του ekrixis!

Οι φωτογραφίες είναι από την ομάδα Floulis photographers studio.

Να σας ζήσει η όμορφη Νεφέλη! 

Back to top button
Close
Close