FashionLifestyle news

Η Μόνικα Μπελούτσι δείχνει τι θα πει διαχρονική ομορφιά

Η Μόνικα Μπελούτσι κοσμεί το νέο εξώφυλλο του Madame Figaro Paris. Σε στιγμιότυπα από την φωτογράφιση, φαίνεται πώς η Ιταλίδα ηθοποιός και μοντέλο αποτέλεσε την προσωποποίηση της φινέτσας, καθώς πόζαρε στο φακό με κομψά σύνολα.

Μιλώντας στο περιοδικό, η Μόνικα Μπελούτσι αναφέρθηκε στους εμβληματικούς ρόλους και στις αμφιλεγόμενες ταινίες που συμμετείχε αλλά και για το σίκουελ του «Beetlejuice» που βγαίνει στους κινηματογράφους 35 χρόνια μετά την πρωτότυπη ταινία.

Εκτός από τις νέες συνεργασίες της, μίλησε για τις δύο κόρες της, Ντέβα και Λέονι. Μεταξύ άλλων, η Μόνικα Μπελούτσι αναφέρθηκε στην ηλικία της με αφορμή τα γενέθλιά της που έχει σύντομα.

«Είμαι ευγνώμων που είμαι ακόμα εδώ. Ζωντανή και σε καλή κατάσταση! Κάποια πρωινά, το να σηκώνομαι και να πίνω απλώς έναν ωραίο καπουτσίνο θα ήταν αρκετό για να με κάνει χαρούμενη για τη μέρα», δήλωσε η 59χρονη ηθοποιός.

Για τον ρόλο της στο «Beetlejuice 2» δήλωσε: «Μια πραγματική κακία, τόσο «σκοτεινή» όσο ο δαίμονας σύζυγός της. Σωματικά, δεν είναι τέρας αλλά πλάσμα. Για μένα αντιπροσωπεύει τις αόρατες ουλές όλων των επιζώντων που είμαστε. Ως ηθοποιός, τα σκηνικά, τα υπέροχα κοστούμια της Colleen Atwood, το τρίωρο καθημερινό μου μακιγιάζ ήταν πολύτιμα βοηθήματα για να ενσωματωθώ στον χαρακτήρα μου. Ήταν τρελή διασκέδαση».

Η ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική και επαγγελματική ζωή

Η Μόνικα Μπελούτσι περιέγραψε πώς άλλαξε η ζωή της όταν απόκτησε τις κόρες της αλλά και μετά που αποφάσισε να συνεχίσει παράλληλα την καριέρα της:

«Δούλευα και ταξίδευα τόσο πολύ! Δεν είχα χρόνο για τίποτα. Μου άρεσε να πηγαίνω με το σακίδιο μου, μόνη μου, σε μια περιπέτεια. Γνωρίζοντας τον εαυτό μου, αν δεν είχα ξανακάνει αυτή την επαγγελματική πορεία, μάλλον δεν θα ήμουν η καλύτερη μαμά. Αυτό μου επέτρεψε να βιώσω τον χρόνο που τους αφιέρωσα ως πραγματική απόλαυση και ποτέ ως θυσία.

Είναι πολύ περίπλοκο να είσαι εργαζόμενη μητέρα. Μετά από τρεις μήνες, οι περισσότερες νεαρές μητέρες επιστρέφουν στην επαγγελματική τους δραστηριότητα. Προστάτεψα τον εαυτό μου από αυτό το βάρος με μια δουλειά που μου επέτρεπε να τα παίρνω μαζί μου στα πλατό, όσο ήταν δυνατόν. Η Ντέβα ταξίδεψε πολύ και άλλαξε σχολείο. Ο χρόνος που αφιερώνουμε στα παιδιά μας δεν είναι ποτέ χαμένος χρόνος. Γιατί κάποια στιγμή, φεύγουν και κάνουν τη ζωή τους».

Φωτογράφιση Instagram/Madame Figaro Paris

Φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον σύντροφό της, Τιμ Μπάρτον λέγοντας: Θεωρώ πολύτιμη την σχέση μου και θα προτιμούσα να την προστατεύσω. Όμως, όσον αφορά τη δουλειά του, είναι αλήθεια ότι οι ταινίες του αγγίζουν όλες τις γενιές γιατί οι χαρακτήρες του έχουν μια αφελή και καθαρή ματιά στη ζωή. Και ακόμα και οι κακοί φαίνεται ότι δεν το κάνουν επίτηδες! Καταφέρνει να δημιουργεί ιστορίες που είναι εκπληκτικές, μυστηριώδεις, αστείες και συγκινητικές ταυτόχρονα».

Bovary.gr

Back to top button
Close
Close