EventsLifestyle news

Η Μις Λίβανος Maya Reaidy στο γάμο της χλιδής στο ΟΑΚΑ!

Maya Reaidy παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της Fehmi Karagulla στην Αθήνα. Μετά από μία λιτή τελετή που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μάιο στο Λονδίνο, η Μις Λίβανος έκανε έναν πιο κοσμικό γάμο στην Ελλάδα. Για τη γαμήλια δεξίωση, που έγινε την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, επέλεξε τις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ ενώ στους καλεσμένους βρέθηκαν και δύο διάσημες Ελληνίδες. 

Το νυφικό που επέλεξε η Maya Reaidy

Η Λιβανέζα καλλονή εμπιστεύτηκε για μία από τις πιο όμορφες μέρες της ζωής μια δημιουργία του αναγνωρισμένου Λιβανέζου σχεδιαστή Georges Hobeika. Τη δική του υπογραφή είχε και το νυφικό σύνολο που είχε φορέσει στον γάμο της στη βρετανική πρωτεύουσα. Το νυφικό μακιγιάζ της επιμελήθηκε ο διάσημος Bassam Fattouh.

Για το στράπλες νυφικό τη, που έχει έμπνευση τον 18ο αιώνα, χρειάστηκαν 714 εργατοώρες. Συνδύασε το εντυπωσιακό φόρεμα με ένα κεντημένο, μακρύ βέλο.

Η χλιδάτη δεξίωση στο ΟΑΚΑ

Το ζευγάρι έκανε είσοδο στον χώρο της δεξίωσης υπό τους ήχους του παραδοσιακού Zaffou Al-Arous. Τους καλεσμένους διασκέδασε κατά τη διάρκεια της βραδιάς ο Λιβενέζος super star Amr Diab που έφτασε στην Αθήνα αποκλειστικά για τον γάμο της Maya Reaidy.

Οι Ελληνίδες καλεσμένες

Στο ΟΑΚΑ βρέθηκαν και αρκετοί Έλληνες που διατηρούν φιλικές σχέσεις με το ζευγάρι. Η Μαρίνα Βερνίκου και η Βίκυ Καγιά ήταν ανάμεσα σε αυτούς.

“Χθες το βράδυ, είχα την τιμή να είμαι μάρτυρας των όμορφων γαμήλιων εορτασμών της Maya Reaidy και του Fehmi, του γιου ενός από τους πιο αγαπημένους μου φίλους, του Karim” γράφει η Μαρίνα Βερνίκου στο Instagram της δίνοντάς μας μια γεύση από την πολυτελή διακόσμηση και το πάρτι.

“Η ατμόσφαιρα δεν ήταν μαγική -από τον εκπληκτικό χώρο μέχρι την αμέτρητη αγάπη που πλημμύρισε τον αέρα. Ήταν πραγματική μία αξέχαστη γιορτή της αγάπης, της οικογένειας και της φιλίας” συνέχισε στέλνοντας και τις ευχές της στο νιόπαντρο ζευγάρι.

 

Back to top button
Close
Close