Cooking ideas

Η Κρήτη απέκτησε και… αντικριστό ψάρι

Μετά το αντικριστό κρέας η Κρήτη απέκτησε και… αντικριστό ψάρι. Πρόκειται για ένα πιάτο νόστιμο, πολύ υγιεινό αλλά και οικονομικό.Tο κάθε ψάρι ψήνεται σε ελάχιστα λεπτά και στη σωστή θερμοκρασία

Το αντικριστό ψάρι, ένα γεύμα ιδιαίτερα διαδεδομένο στην βόρεια Ευρώπη που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, προσφέρει ψάρια πλούσια σε Ω3 όπως φρέσκες τσιπούρες, λαβράκια και σολομούς, αλλά και κατεψυγμένα όπως κολιούς και σκουμπριά, ψημένα με τον ιδιαίτερο τρόπο του αντικριστού, που τους επιτρέπει όμως να διατηρούν τους χυμούς τους και να προσφέρουν μοναδική απόλαυση. Με αυτό τον τρόπο, το κάθε ψάρι ψήνεται σε ελάχιστα λεπτά και στη σωστή θερμοκρασία, αποκτώντας μια ιδιαίτερη γεύση που όσοι έχουν δοκιμάσει, την χαρακτηρίζουν απλά ως… μοναδική!

Back to top button
Close
Close