Fashion

Η καμπαρντίνα της Κέιτ Μίντλετον…!

Έχει περάσει μόλις ένας μήνας από την τελευταία εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας κατεγράφη σε βίντεο να χειροκροτά τους Βρετανούς αθλητές στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, ενώ νωρίτερα, τον Ιούλιο εμφανίστηκε ξανά στην παρέλαση Trooping the Color.

Χθες Κυριακή, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Κέιτ Μίντλετον μαζί με τον σύζυγό της πρίγκιπι Ουίλιαμ και τον γιο της Λούις μέσα σε ένα αυτοκίνητο προκειμένου να παρευρεθούν στην θρησκευτική λειτουργία Crathie Kirk στο Aberdeenshire της Σκωτίας.

Σύμφωνα με τη Sun, η τελευταία εμφάνιση της Κέιτ ήταν καθ’ οδόν για την εκκλησία της πόλης της Σκωτίας για να παραστεί στην κυριακάτικη λειτουργία. Η Κέιτ φαινόταν στις φωτογραφίες να κάθεται στη θέση του συνοδηγού, χαμογελαστή, δίπλα στον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Και οι δύο ήταν χαλαροί και ευδιάθετοι καθώς βρέθηκαν μαζί με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, όπως ο βασιλιάς Κάρολος Γ’, η βασίλισσα Καμίλα, ο Δούκας και η Δούκισσα του Εδιμβούργου μαζί με τον γιο τους, Τιμ Λόρενς, για να παρακολουθήσουν την εκκλησιαστική λειτουργία.

Όπως έχει ήδη εκμυστηρευτεί η πριγκίπισσα της Ουαλίας, ανυπομονεί να ξαναρχίσει το πρόγραμμα και τη ρουτίνα της, αλλά πρέπει να περιμένει να αναρρώσει όπως συμβουλεύουν οι γιατροί της.

Όπως πάντα, η Κέιτ Μίντλετον δίνει ένα μάθημα στυλ σε κάθε της εμφάνιση, έτσι και αυτή τη φορά επέλεξε ένα καφέ μάλλινο καπέλο με φτερά φασιανού από την Hicks & Brown σε συνδυασμό με μια καρό καμπαρντίνα σε καμηλό τόνους από την Holland Cooper, ενώ ο πρίγκιπας Ουίλιαμ επέλεξε ένα μπλε ναυτικό κοστούμι.

Το trench coat της Κέιτ είναι απόδειξη ότι οι βασιλικοί κρατούν διαχρονικά κομμάτια και τα φοράνε ξανά και συνεχίζουν να χρησιμεύουν ως «μπαλαντέρ» για το φθινόπωρο. Παρακάτω θα δείτε  καμπαρντίνες, ό,τι πρέπει για το φθινόπωρο:

Μακριά καμπαρντίνα Holland Cooper Marlborough Tawny/ Κοστίζει
1.099 ευρώ και μπορείτε να τη δείτε ΕΔΩ

Μάλλινη καμπαρντίνα Ralph Lauren/ Κοστίζει 768 ευρώ και μπορείτε να τη δείτε ΕΔΩ

Back to top button
Close
Close