Fashion

Η καλεσμένη που ξεχώρισε στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού

Η καλεσμένη που ξεχώρισε στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού με ένα σακάκι Zara

Μετά τη Νέα Υόρκη και το Μιλάνο, σειρά έχει η Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι. Καλεσμένη βρέθηκε μια Ισπανίδα δημοσιογράφος όπου τράβηξε την προσοχή των φωτογράφων με το εκκεντρικό σακάκι της.

«Είχα αυτό το total look από τα Zara, από μια limited edition συλλογή που κυκλοφόρησε πριν από πολύ καιρό. Το σακάκι ήταν αποθηκευμένο στην ντουλάπα περιμένοντας την τέλεια περίσταση», εξήγησε η Cris Mata στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όταν η δημοσιογράφος και δημιουργός της επωνυμίας La Mar, έλαβε την πρόσκληση να δει το fashion show άνοιξη-καλοκαίρι 2025 του Dior, της ήταν ξεκάθαρο ότι είχε έρθει η ώρα να κάνει το ντεμπούτο της με μια ιδιαίτερη εμφάνιση.

Η Cris Mata φόρεσε ένα σακάκι από την τελευταία συλλογή Zara Atelier που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2023. Ήταν μια περιορισμένη συλλογή ενδυμάτων όπου τα Zara προσέγγισαν την πολυτέλεια με πολύτιμες λεπτομέρειες και premium υλικά.

Το σακάκι από Zara εμπνευσμένο από τη βικτωριανή εποχή

Το συγκεκριμένο σακάκι είναι μια επανερμηνεία από τα γαλλικά ανδρικά πανωφόρια του 18ου αιώνα, της βικτωριανής εποχής. Αποτελείται από δύο κομμάτια: ένα μακρυμάνικο μπολερό blazer με φλοράλ χάντρες κεντημένες σε μετάξι και ένα ασορτί γιλέκο φράκο. Τα κομμάτια μπορούν να φορεθούν μαζί ή χωριστά και η τιμή του ρούχου έφτανε στα 400 ευρώ.

BOVARY

Back to top button
Close
Close