Beauty experts

Η διάφανη τάση στο μανικιούρ που βλέπουμε παντού

 -Χρωματιστό, με μοντέρνα γεωμετρία

Η τάση των Jelly Sandals επέστρεψε στη μόδα όχι μόνο στα σανδάλια αλλά και στο μανικιούρ. Πολλοί ήταν οι luxurious οίκοι αλλά και τα high street brands που αποφάσισαν να συμπεριλάβουν στις συλλογές τους τα πλαστικά παπούτσια και να τα μεταμορφώσουν σε ένα απαραίτητο κομμάτι για κάθε fashionista που παρακολουθεί τα trends.

Τα Jelly Nails γίνονται οι ωραιότερες προτάσεις του διάφανου και χρωματιστού μανικιούρ που θα γίνει viral, εμπνευσμένα από τα Jelly Sandals. Τα σούπερ glossy νύχια που θυμίζουν ζελέ στο χρώμα της φράουλας (και όχι μόνο) είναι mood-boosting, κάνοντάς μας να νοσταλγούμε τα παιδικά μας χρόνια.

Η τάση περιλαμβάνει νύχια βαμμένα σε καθαρές, γυαλιστερές αποχρώσεις που θυμίζουν τα αγαπημένα σας καλοκαιρινά παιδικά παπούτσια. Εκτός από το διάφανο εφέ μπορείτε να ενσωματώσετε τα αγαπημένα σας σχέδια, όπως στρας ή πουά. Μια άλλη επιλογή είναι να αλλάξατε την υφή χρησιμοποιώντας βερνίκια με glitter ή ματ τόνους.

Οι ωραιότερες προτάσεις για Jelly Nails:

Rainbow

Τα μανικιούρ ουράνιου τόξου παραμένουν δημοφιλή γιατί φτιάχνουν την διάθεση με την επιλογή πολλών χρωμάτων. Η επιλογή Jelly Nails προσθέτει μια νοσταλγική ρετρό πινελιά στο στιλ.

Γαλλικό με χρώμα

Ο συνδυασμός χρωμάτων με αντίθεση είναι η νέα τάση στα French nails προσφέροντας μια άκρως καλοκαιρινή διάθεση. Για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα χρησιμοποιήστε βερνίκια με Jelly υφή.

Marble nails

Τα σχέδια με μάρμαρο σε τόνους Jelly Nails δίνουν ένα πολύ κομψό αποτέλεσμα που «αποθεώνουν» το μίνιμαλ nail art.

Pink nails

Πρόκειται για το πιο girly μανικιούρ, εμπνευσμένο από τα κλασικά, vintage ροζ παπούτσια της Barbie που θυμίζουν ζελεδάκια. Τα «jelly pink nails» είναι σούπερ glossy νύχια που θυμίζουν ζελέ στο χρώμα της φράουλας.

Sun-Kissed Jelly Nails

Το απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού, το πορτοκαλί τονίζει το μαυρισμένο δέρμα και δίνει μια πιο gloss εμφάνιση με ασημί glitter. Ο συνδυασμός με jelly μανικιούρ απογειώνει την απόχρωση δίνοντας μια συνολική απίθανη εικόνα.

Back to top button
Close
Close