Τρίκαλα

Η Άννα Διαμαντοπούλου ένωσε το παλιό ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα!

Αννα Διαμαντοπούλου : Πιστεύω ότι μαζί με το ΠΑΣΟΚ, ενεργοποιώντας τις αστείρευτες δυνάμεις της παράταξής μας, με όραμα για τις ζωές μας και πολιτικές θέσεις με ουσία, πίστη, δουλειά και ρεαλισμό – μπορούμε να δείξουμε τον δρόμο και να τον βαδίσουμε μαζί.

Η πρώην Κοινοτική Επίτροπος και υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ περιέγραψε το όραμά της για ένα μεγάλο κυβερνών ΠΑΣΟΚ τονίζοντας ότι μια βασική προϋπόθεση γι’ αυτό είναι η πολιτική και στρατηγική του αυτονομία δίνοντας έμφαση, στο θέμα της ηγεσίας καθώς όπως είπε «είναι σαφές ότι οι εκλογές δεν βγάζουν απλά πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, αλλά τον ή την πρωθυπουργό της επόμενης κυβέρνησης».

«Γίνεται να ξανακάνουμε το ΠΑΣΟΚ μεγάλο και κυβερνών κόμμα; Και απαντώ, ναι, γίνεται. Πιστεύω βαθιά ότι η ιστορία δίνει ευκαιρίες και κινείται με αλλαγές», τόνισε η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ καταχειροκροτούμενη από το ακροατήριο.

Τέλος από την κατάμεστη η αίθουσα η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, έτυχε θερμής υποδοχής τόσο από τοπικά στελέχη του κόμματος, όσο και από τα παλιότερα όπως ο πρώην Δήμαρχος Χ. Λάππας, η πρώην Βουλευτής Σούλα Μερεντίτη, η Βασίλκα Οικονόμου, και πλήθος κόσμου.

Δείτε εικόνες:

Back to top button
Close
Close