Cooking ideas
Ζαρκάδι με δαμάσκηνα από τον σεφ Κώστα Μπακάλη & την ταβέρνα Παπαναστασίου στην Ελάτη!
Ο σεφ Κώστας Μπακάλης μας μαγειρεύει εορταστικά και μας προτείνει Ζαρκάδι με δαμάσκηνα ,θα τον βρείτε στην ΤΑΒΕΡΝΑ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ στην Ελάτη .τηλ.2434071280
ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΜΕΝΟΥ
ΖΑΡΚΑΔΙ ΜΕ ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ
ΥΛΙΚΑ(4ΑΤΟΜΑ)
1 ΚΙΛΟ ΖΑΡΚΑΔΙ ΣΠΑΛΑ
500ΓΡ ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ ΑΠΥΡΗΝΑ
2 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΞΕΡΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ
500ΓΡ ΚΑΡΟΤΑ ΚΟΜΜΕΝΣ ΣΕ ΡΟΔΕΛΕΣ
8 ΞΥΛΑ ΚΑΝΕΛΑΣ
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ
ΜΑΡΙΝΑΔΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΔΑΦΝΗ
ΜΠΑΧΑΡΙ
ΚΟΤΣΑΝΙΑ ΜΑΙΝΤΑΝΟΥ
ΘΥΜΑΡΙ
ΜΑΡΙΝΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΓΙΑ 24 ΩΡΕΣ.ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ,ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΝΑ ΡΟΔΟΚΟΚΚΙΝΗΣΕΙ,ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ ΚΑΙ ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΩΣ!!ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΗ ΜΑΡΙΝΑΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΚΡΕΑΣ!ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ 45 ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΩΣΤΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ!ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ ,ΑΛΑΤΙ,ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΞΥΛΑ ΚΑΝΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΣΙΓΑΝΗ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΕΣΕΙ Η ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΥ!!!
Καλές γιορτές από το Ξενοδοχείο & την ταβέρνα Παπαναστασίου στην Ελάτη !