Τρίκαλα

Εξελίξεις στην E-Trikala

Κατεπείγουσα- μεικτή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Τρικκαίων, θα διεξαχθεί την 1/10/2024 ημέρα Τρίτη και ώρα 21:00 και θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη  μέσω “Zoom” στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημοτικού Καταστήματος Δήμου Τρικκαίων, για λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα της Ημερήσιας Διάταξης.

Η έκτακτη συνεδρίαση συγκαλείται λόγω του κατεπείγοντος του θέματος προκειμένου στην παρούσα χρονική στιγμή να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία της αναπτυξιακής ΑΕ ΟΤΑ  “e-Trikala”  καθόσον βρίσκεται σε εξέλιξη ο σχεδιασμός και η υλοποίηση τόσο του χριστουγεννιάτικου πάρκου “Ο Μύλος των Ξωτικών” αλλά και άλλα εξίσου σημαντικά ευρωπαϊκά προγράμματα στα οποία συμμετέχει (SHOW, κ.λ.π.).

Κρίνεται  λοιπόν σκόπιμη η ανασυγκρότηση του ΔΣ αυτής και ο εκ νέου ορισμός εκπροσώπων στη Γενική Συνέλευση, καθόσον οι επιπτώσεις σε περίπτωση καθυστέρησης στη λήψη αποφάσεων θα αποβούν δυσμενείς για την εκπλήρωση των καταστατικών σκοπών της εταιρίας.

ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  • Νομικά Πρόσωπα – Επιχειρήσεις – Εταιρίες
  1. Ανασυγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου και εκ νέου ορισμός εκπροσώπων στη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Ο.Τ.Α. με διακριτικό τίτλο «e-trikala A.E.».

Back to top button
Close
Close