Τρίκαλα

Ενημερωτική ομιλία της Προέδρου της Αντικαρκινικής Τρικάλων στο Δ. Φαρκαδώνας

 

 Ενημερωτική ομιλία της Προέδρου της Αντικαρκινικής Εταιρείας, Παράρτημα Τρικάλων και Χειρουργού Μαστού του Γ.Ν.Τ., κ.Μαρίας Καναρά, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Φαρκαδόνας, μετά από πρόσκληση του Κέντρου Υγείας Φαρκαδόνας. Το θέμα της ομιλίας επικεντρώθηκε στις τελευταίες εξελίξεις και βέλτιστες πρακτικές στον τομέα της πρόληψης και αντιμετώπισης του καρκίνου του μαστού.

Η κ. Καναρά ανέδειξε τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης, τονίζοντας ότι οι τακτικοί έλεγχοι, όπως η μαστογραφία και η αυτοεξέταση, αποτελούν κρίσιμα βήματα για την έγκαιρη ανίχνευση του καρκίνου του μαστού. Επίσης, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις σύγχρονες θεραπείες και τις νέες τεχνικές χειρουργικής επέμβασης.

Το κοινό, αποτελούμενο από επαγγελματίες υγείας, νοσηλευτές και ιατρικό προσωπικό του ΚΥ. Υγείας και κατοίκους της περιοχής, είχε την ευκαιρία να θέσει ερωτήσεις και να ενημερωθεί για τις υποστηρικτικές δομές που προσφέρει η Αντικαρκινική Εταιρεία στα Τρίκαλα.  Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Σπύρος Αγναντής, ενώ παρέστη και η Πρόεδρος του Δημοτικού Θεάτρου και μέλος της Αντικαρκινικής κ. Γεωργία Κοτρώνη.

 

Back to top button
Close
Close