Τρίκαλα

Εμπνευσμένο από το Μιούζικαλ Cats το θέμα στο Φετινό 13ο Μύλο των Ξωτικών!

Τι κάνει χοχοχο…στα κεραμίδια ;

Μια θεματική εμπνευσμένη από το μιούζικαλ Cats για το φετινό 13o Μύλο των Ξωτικών ετοίμασε η καλλιτεχνική ομάδα του Μύλου, ώστε να δώσει ένα μαγευτικό και θεατρικό ύφος στη διοργάνωση. Μια τέτοια προσέγγιση θα δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα γεμάτη φαντασία και θα φέρει το κοινό πιο κοντά στον κόσμο των γατών, του μιούζικαλ, μέσα στο μαγικό περιβάλλον του Μύλου των Ξωτικών.

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων & Πρόεδρος της Ε-Τrikala, Νίκος Σακκάς και η νέα ομάδα του E-Trikala, Γ. Χρυσόμαλλος και Χάρης Τσαύλος παρουσίασαν στους δημοσιογράφους το φετινό project, δίνοντας ταυτόχρονα την πεποίθηση ότι δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις για μια δυναμική στήριξη και προώθηση του Μύλου και προς το εξωτερικό.

Ν.Σακκάς : Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα που βρίσκεται από τον 1ο χρόνο στο τιμόνι του Μύλου, δεν κρύφτηκα ποτέ, θα διασφαλίσω την φετινή 13η χρονιά ώστε να έχουμε επιτυχία για τον Ν.Τρικάλων και τις γειτονικές πόλεις .

Μαζί με την καλλιτεχνική ομάδα ο κ.Σακκάς παρουσίασε και τους δυο πρωτεργάτες του Μύλου και φετινούς τεχνικούς συμβούλους, τον κ.Γρηγόρη Αβανίδη και την κ.Βίκυ Βουρνά. Με ιδιαίτερη συγκίνηση ευχαρίστησαν την διοίκηση της E-Trikala για την πρόταση -πρόσκληση και υποσχέθηκαν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για τον καλύτερο Μύλο των Ξωτικών.

Η ασφάλεια είναι σίγουρα προτεραιότητα σε τέτοιες μεγάλες διοργανώσεις και έτσι και φέτος σύμφωνα με τον κ.Τσαύλο η λειτουργία του Λούνα Πάρκ θα τηρεί όλες τις προϋποθέσεις ασφαλείας, με τα εντυπωσιακά παιχνίδια να έρχονται από την Ιταλία με αυστηρά πιστοποιητικά για τη λειτουργία τους που θα πληρούν τα ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα ασφάλειας.

 

Back to top button
Close
Close