FaceLookΕπιχειρείνΤρίκαλα

Δυνατές Παρουσίες στην «AUTO ATHINA 2024»: Ο Μάριος Βούρδας της Mercedes και ο Ρούλης Μπρέντας στα Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα,κατακτούν το κοινό

Η Έκθεση Αυτοκινήτου «AUTO ATHINA 2024» έχει συγκεντρώσει την προσοχή των κορυφαίων επαγγελματιών του χώρου και αναδεικνύει την εξέλιξη της αυτοκινητοβιομηχανίας στην Ελλάδα. Δύο από τις πιο ισχυρές παρουσίες της Θεσσαλίας στην έκθεση αυτή είναι ο Μάριος Βούρδας , επίσημος αντιπρόσωπος της Mercedes για τη Θεσσαλία, και ο Ρούλης Μπρέντας, γνωστός για την εμπειρία του στα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα στα Τρίκαλα .Mercedes Benz CLE

Ο Μάριος Βούρδας παρουσίασε στο κοινό τα νέα μοντέλα της Mercedes, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο τεχνολογίας και πολυτέλειας. Η έκθεση της Mercedes στη φετινή «AUTO ATHINA» είναι πιο δυναμική από ποτέ, με επίκεντρο τα ηλεκτρικά και υβριδικά μοντέλα που σηματοδοτούν τη νέα εποχή για τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία. Ο Βούρδας, ως ένας από τους κορυφαίους αντιπροσώπους της Θεσσαλίας, δίνει έμφαση στην ποιότητα των υπηρεσιών του και στην άμεση εξυπηρέτηση, προσελκύοντας το ενδιαφέρον πολλών επισκεπτών και επιχειρηματιών του κλάδου.

Από την άλλη πλευρά, ο Ρούλης Μπρέντας, ως επισκέπτης αλλά και ειδικός στα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, έχει δημιουργήσει μια ξεχωριστή παρουσία στον κλάδο του  προβάλλοντας επιλογές που συνδυάζουν ποιότητα και συμφέρουσες τιμές. Με δεκαετίες εμπειρίας στο χώρο, ο Μπρέντας προσφέρει στους επαγγελματίες μοναδικές προτάσεις για όσους αναζητούν αξιόπιστα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, καλύπτοντας τις ανάγκες μιας ευρύτερης γκάμας αγοραστών. Τα αυτοκίνητά του ξεχωρίζουν για την άριστη κατάστασή τους και τις προσιτές τιμές, κάτι που ενισχύει την ήδη ισχυρή φήμη του στην αγορά.

Η παρουσία των δύο αυτών επαγγελματιών στην «AUTO ATHINA 2024» έστω και για διαφορετικούς λόγους ,αποτελεί δείγμα της εξέλιξης του χώρου των αυτοκινήτων στην Ελλάδα, όπου οι παραδοσιακοί αντιπρόσωποι και οι ειδικοί στα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα συναντιούνται για να προσφέρουν στο κοινό λύσεις που ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη και budget.

Back to top button
Close
Close