ΕιδήσειςΕπιχειρείν

Δυναμική η παρουσία της Procredit Bank στην 88η ΔΕΘ

Ιδιαίτερα εποικοδομητικές ήταν οι συναντήσεις που πραγματοποίησαν το Σαββατοκύριακο,  τα διευθυντικά στελέχη της ProCredit Bank με τους Προέδρους του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης,  Μιχάλη Ζορπίδη, του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης,  Παντελή Φιλιππίδη και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Τεχνολογίας και Πληροφορικής Ελλάδας ΣΕΤΠΕ, Θεόφιλο Μυλωνά αλλά και πολλών επισκεπτών της 88ης ΔΕΘ . 

Η γερμανική τράπεζα αναπτύσσει διάλογο με τους φορείς της Θεσσαλονίκης με στόχο την δυναμική της παρουσία στην 88η ΔΕΘ , αλλά και στο πλαίσιο της στρατηγικής εξωστρέφειας της στην πόλη όπου ευρίσκεται το φυσικό της κατάστημα στην Ελλάδα.

ProCredit Bank Greece

Η «έξυπνη» ψηφιακή τράπεζα παρέχει καινοτόμες υπηρεσίες και είναι διαθέσιμη 24/7 για να ικανοποιήσει κάθε ανάγκη, με την υποστήριξη του έμπειρου προσωπικού της, αλλά και μέσω μίας προηγμένης, φιλικής στη χρήση, πλατφόρμας e-banking.

Μέλος του γερμανικού ομίλου ProCredit Holding, με έδρα την Φρανκφούρτη, διαθέτει δυναμική παρουσία σε 10 χώρες της ΝΑ Ευρώπης, δραστηριοποιείται από το 2015 στην ελληνική αγορά, αλλάζοντας τα τραπεζικά δεδομένα.

Δίχως «ψιλά» γράμματα, με διαφάνεια, πελατοκεντρική προσέγγιση, ποιοτική εξυπηρέτηση, αλλά και με την αξιοποίηση των δυνατοτήτων της νέας τεχνολογίας, υλοποιεί με συνέπεια στις αξίες της υπεύθυνης τραπεζικής, το όραμά της για ένα καλύτερο μέλλον.

Στον πυρήνα της φιλοσοφίας της ProCredit Bank βρίσκεται η υποστήριξη της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, καθώς πιστεύει, ότι η ανάπτυξή της είναι καθοριστική για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και αναγκαία συνθήκη για μία συνεχή μεγέθυνση της οικονομίας, με γνώμονα την κοινωνική συνοχή.

Back to top button
Close
Close