Δημιουργική ζαχαροπλαστική στη Λάρισα
Το επόμενο βήμα του Las Ramblas είναι μια patisserie.
Οι άνθρωποι του Las Ramblas της Λάρισας θα μπορούσαν να επαναπαυτούν στον τίτλο των πρωτεργατών του specialty coffee και να συνεχίσουν να εξυπηρετούν τα πλήθη που συρρέουν για πρωινό και brunch, που κι αυτά τα έκαναν αγαπημένη συνήθεια στη νεολαία της πόλης. Το καινούργιο τους project, το Las Ramblas Patisserie, που στεγάζεται στον ολόλευκο χώρο της οδού Βόλου 4, με το high-end εργαστήριο, εκφράζει με τη φιλοσοφία τους να δημιουργούν οι ίδιοι το προϊόν τους (όπως κάνουν με τον καφέ) και φέρνει τη δημιουργική ζαχαροπλαστική στη Λάρισα.
Οι δύο pastry chefs, Αντώνης και Βασίλης Κορδελάς, δουλεύουν με γαλλικό αγελαδινό βούτυρο και σοκολάτες Callebaut, για να δημιουργήσουν φινετσάτα και εξαιρετικά φωτογενή γλυκά. Στα οπωσδήποτε, η Rain Forest με λεπτεπίλεπτες στρώσεις μους λευκής σοκολάτας, κόκκινου βατόμουρου, μάνγκο, φιστικιού Αιγίνης και λάιμ, η The Chocolate με ισορροπημένο συνδυασμό τριών ειδών σοκολάτας, το εκλέρ με raspberry και φιστίκι Αιγίνης και τα υποδειγματικά κρουασάν. Τα γλυκά τους θα τα βρείτε επίσης στο κεντρικό κατάστημα της Απόλλωνος 8, στο The Lab (Καλλιθέας 1) και με τηλεφώνημα στο 2410579080.
Κείμενο: Νίκος Βουλαλάς
Πηγή: Eatme