Lifestyle newsΕιδήσεις

Δέσποινα Μοιραράκη για τα χαλιά στο υπ.Τουρισμού: ««Δεν είναι η πρώτη φορά που αγοράζει από μένα το Δημόσιο»

Την απάντησή της στον ντόρο που δημιουργήθηκε για το κόστος των χαλιών που αγοράστηκαν από το υπουργείο Τουρισμού, έδωσε η Δέσποινα Μοιραράκη.

Η γνωστή επιχειρηματίας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, τόνισε πως η συγκεκριμένη αγορά δεν είναι πρωτόγνωρη, καθώς το δημόσιο έχει προμηθευτεί ξανά χαλιά από την επιχείρησή της στο παρελθόν.

Μάλιστα, είπε ότι συνεργαζόταν με κυβερνήσεις για τέτοιες αγορές, από την εποχή που ήταν πρωθυπουργός ο Ανδρέας Παπανδρέου και το Μέγαρο Μαξίμου φιλοξενούσε δικά της χαλιά.

Όλγα Κεφαλογιάννη για την αγορά ακριβών χαλιών στο υπ. Τουρισμού: «Κρίθηκε απαραίτητη η ανανέωση, έγινε με διαφάνεια»

«Η επιχείρηση Μοιραράκη επανειλημμένως έχει διαθέσει χαλιά σε χώρους του Δημοσίου. Έχουμε δώσει σε πάρα πολλά υπουργεία. Πιο πρόσφατο είναι το υπουργείο Τουρισμού. Έχουν αγοραστεί και τοποθετηθεί χαλιά στο υπουργείο Εξωτερικών όταν ήταν υπουργός η κ. Μπακογιάννη, στο υπουργείο Ναυτιλίας, στο ΓΕΕΘΑ και σε άλλους χώρους. Και πρωτίστως έχουμε δώσει χαλιά στο Μέγαρο Μαξίμου, από όταν ήταν πρωθυπουργός ο Ανδρέας Παπανδρέου και μετά. Όλα τα χαλιά που αγοράζονται για τους χώρους του Δημοσίου, παραμένουν στο Δημόσιο», τόνισε στη δήλωσή της η Δέσποινα Μοιραράκη.<p>Πηγή: <a target=”_blank” href=”https://www.iefimerida.gr”

Back to top button
Close
Close