«Γλυκές Αλχημείες»για την Ουρανία Σαμαλή και τον Στέλιο Παρλιάρο
Ο γνωστός ζαχαροπλάστης επισκέφτηκε τα Τρίκαλα για επαγγελματικούς λόγους πραγματοποιώντας γυρίσματα για την δημοφιλή εκπομπή του. Ο pastry σεφ ο οποίος αξίζει να σημειωθεί ότι γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Ταταύλα της Κωνσταντινούπολης θέλησε να πρωτοτυπήσει και αυτοσχεδιάζοντας, επέλεξε, οι «Γλυκές του αλχημείες» να γυρίζονται εκτός στουντίου .
Έτσι έφτασε και στα Τρίκαλα όπου ολοκλήρωσε έναν σημαντικό κύκλο γυρισμάτων .
Διαμένοντας στο Ξενοδοχείο ΑΝΑΝΤΙ είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και να συζητήσει με τρικαλινούς και κυρίως με την σύζυγο του ιδιοκτήτη του πεντάστερου ξενοδοχείου στα Τρίκαλα, Ουρανία Σαμαλή.
Στην ανάπαυλα της ομάδας παραγωγής ο Στέλιος Παρλιάρος αποκάλυψε τις γαστρονομικές του εμπειρίες αλλά κυρίως μίλησε για την εποχή των μεγάλων ξενοδοχείων, όπου διεθνώς εξελισσόταν η γαστρονομία ενώ άφησε και ανοιχτό το ενδεχόμενο για μια πιθανή συνεργασία ….στο απώτερο μέλλον βάζοντας όπως συνηθίζει μια γεύση Ανατολής στα γλυκά όπως και στην αισθητική τους.
cz