Lifestyle news

Γι’ αυτό κράτησε κρυφό τον γάμο του ο Κώστας Καραφώτης “Η Κάτια δέχεται τις ιδιοτροπίες μου. Κάηκα πολύ”

Ο Κώστας Καραφώτης, γνωστός λαϊκός τραγουδιστής που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο Fame Story 2 του ΑΝΤ1 το 2004, παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στην διαδικτυακή εκπομπή της Νάνσυς Παραδεισανού στο YouTube.

Στη συνέντευξη αυτή, ο καλλιτέχνης, ο οποίος γιορτάζει πλέον 20 χρόνια στην ελληνική μουσική σκηνή, αποκάλυψε διάφορες πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής του ζωής. Ένα από τα θέματα που συζήτησε ήταν ο πρόσφατος, κρυφός του γάμος με την Κάτια Μάνου, μια είδηση που μοιράστηκε για πρώτη φορά δημόσια.

Τα όσα ανέφερε:

«Στον γάμο μου δεν κάλεσα σχεδόν κανένα, κάναμε κλειστό γάμο. Ήμασταν 65 άτομα. Μέχρι τελευταία στιγμή δεν το είπα σε κανέναν. Δεν ήθελα ούτε κάμερες, ούτε τίποτα… δυστυχώς εκεί στο τέλος έγινε λίγο ένας σαματάς με τις κάμερες. Δεν με ενόχλησε κανείς, δεν ήρθε κανείς για δήλωση ευτυχώς. Έδινα παντού το όνομα της γυναίκας μου, στην εκκλησία, στον χώρο της εκδήλωσης», δηλώνει ο Κώστας Καραφώτης.

«Όλα είναι τελικά θέμα timing. Τη γνώριζα αρκετά χρόνια την Κάτια αλλά βρέθηκε στη ζωή μου την κατάλληλη στιγμή, σαν να έπρεπε να είναι εκεί να δεχτεί τον χαρακτήρα και τις ιδιοτροπίες μου. Η δουλειά μου δεν ήταν πρόβλημα», εξομολογείται ο τραγουδιστής για τη σύζυγό του.

«Κάηκα πολύ με τα προσωπικά μου στα media ήδη από την εποχή του Fame Story, οπότε όταν πλησίαζε το θέμα σε σχέσεις και σύντροφο, δεν ήθελα να απαντήσω. Ασχολούνται πάρα πολύ με το προσωπικό κομμάτι οι δημοσιογράφοι. Αν πάθω κάτι και πάω στο νοσοκομείο, θα χτυπήσει 20 φορές το τηλέφωνό μου. Αν βγάλω ένα νέο τραγούδι, δεν θα με πάρει κανείς», απαντά σε σχετική ερώτηση ο Κώστας Καραφώτης.

«Δεν χρειαζόταν βίντεο εκείνη την ώρα, είναι τόσο καλά αποτυπωμένο στο μυαλό της. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι είχαμε πάει στο Μιλάνο, είχα πάρει μαζί το δαχτυλίδι, προσπαθούσα να το κρύψω. Προσπάθησα την πρώτη νύχτα αλλά δεν, προσπάθησα και δεύτερη και τρίτη. Το κουβαλούσα 2-3 μέρες», περιέγραψε σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Κώστας Καραφώτης για την πρόταση γάμου στην Κάτια Μάνου.

«Ήθελε να γίνει μετά τον γάμο»: “Παραδοσιακός” άντρας ο Κώστας Καραφώτης, το παραδέχτηκε η σύζυγός του, Κάτια

«Παραδοσιακός σε κάθε του πράξη», αναφέρει η Κάτια Μάνου, πλέον σύζυγος του Κώστα Καραφώτη, ο οποίος την ακολούθησε στο Instagram αμέσως μετά τον γάμο τους.

Ο γάμος του τραγουδιστή και της γυμνάστριας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο Κολωνάκι, σε έναν στενό οικογενειακό κύκλο, καθώς το ζευγάρι προτιμά να κρατάει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Παραδοσιακός σε όλα»

Δείτε φωτογραφίες από την τελετή:

Ποια είναι η Κάτια Μάνου;

Η Κάτια Μάνου είναι η ιδιοκτήτρια μιας σχολής χορού στα Τρίκαλα, πόλη από την οποία κατάγεται επίσης και ο Κώστας Καραφώτης.

Πράγματι, η εντυπωσιακή ξανθιά νεαρή γυναίκα διαθέτει επίσης μια καλλιτεχνική ορμή, καθώς εκφράζει την αγάπη της για τη ζωγραφική. Συχνά, μάλιστα, μοιράζεται τις δημιουργίες της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Δείτε φωτογραφίες της από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

Back to top button
Close
Close