
Μια γιορτινή βραδιά στο Ananti Resort διοργάνωσαν για την ονομαστική εορτή της Μαρίνας Κοντοτόλη, οι κουμπάροι και οι επιστήθιοι φίλοι της . Από το πλευρό της γνωστής επιχειρηματία, δεν έλειπαν ο σύντροφος της, Γιάννης Ραγκούσης, ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Βασίλης Γιαγιάκος, ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Νίκος Γουγουλάκης, σύντροφοι από το Σύριζα Π-Σ που της ευχήθηκαν να είναι πολύχρονη, γερή και να δώσει έναν καλό αγώνα στις επερχόμενες εκλογές εφόσον όπως η ίδια δήλωσε επιθυμεί να συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια του κόμματος. 

Η βραδιά κύλησε όμορφα και η έκπληξη της κ.Κοντοτόλη ήταν έκδηλη, καθώς προσήλθε αρκετός κόσμος γνωστός που ήθελε να της ευχηθεί από κοντά και να μιλήσει μαζί της σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα.
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων, Γιαγιάκος Βασίλης & η σύζυγος Μαρία Αθανασίου
Ο Πρόεδρος δικηγορικού συλλόγου Γουγουλάκης Νίκος με τη σύζυγο του
Η αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Δήμητρα Νάτσινα & ο Δ.Παπανδρέου
Ο αναπληρωτής γραμματέας της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ Τρικάλων Μπάτζιος Χρήστος, ο Θ. Μπουλογιώργος μέλος της γραμματείας της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ Τρικάλων. η πρώην βουλευτής Καρδίτσας, Παναγιώτα Βράτζα.
Το Μέλος του συντονιστικού Καλαμπάκας, Ευάγγελος Μεσημέρης & ο Θ.Χήρας δημοτικός σύμβουλος Πύλης.
Ο Αρχιτέκτονας μηχανικός Χρήστος Παπαευσταθίου με την σύζυγό του Μαριέττα